Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Η Αυγή “κατακεραυνώνει” τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

“Ο πειρασμός του νέου βουλευτή” είναι ο τίτλος του άρθρου γνώμης της Ευγενίας Ηλιοπούλου στην εφημερίδα “Αυγή”, στο οποίο αναλύονται οι λόγοι που κανείς μπαίνει στη διαδικασία να βουτήξει το δάχτυλο στο μέλι, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στην ωριμότητα και την ανωριμότητα, όπως έγινε και με τα βουλευτικά αυτοκίνητα.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το protothema.gr, στο άρθρο αναφέρεται πως τα απλά αυτοκίνητα κάνουν μία χαρά τη δουλειά τους και προσαρμόζονται στην οικονομική κρίση που έχει λυγίσει τους Έλληνες. «Η πρώτη σκέψη είναι ότι ίσως χρειάζεσαι ένα ακριβό αμάξι, για να ξεχωρίσεις στο πλήθος των απλών θνητών. Προφανώς, δεν ξέρουν τη ρήση ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Επίσης, πολλοί βουλευτές μας αγνοούν ότι λίγη ταπεινοφροσύνη δεν βλάπτει έναν εκπρόσωπο του λαού. Ο πειρασμός, δηλαδή, να είσαι κοντά στο μέλι και να μη βουτήξεις το δαχτυλάκι σου στο βάζο σε πολιορκεί. Όλοι οι άλλοι έχουν, γιατί να μην έχεις κι εσύ; Δεν έχεις τα ίδια δικαιώματα; Τι θα πεις στην πόλη σου και στα φιλαράκια σου στην πατρίδα, όταν θα σε δουν να έρχεσαι με το ΚΤΕΛ. Πόσο φοβάσαι πως θα σε πουν μ…;», επισημαίνεται ακόμη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σωστά δεν έδωσε τα ονόματα των βουλευτών που αρνήθηκαν τα καινούργια αυτοκίνητα, αλλά μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι η προτροπή του κ. Τσίπρα για εξοικονόμηση πόρων και εξόδων έπιασε τόσο λίγο. Αξιωματούχος της Βουλής ερωτήθηκε πόσοι είναι ακριβώς οι βουλευτές που αρνήθηκαν να παραλάβουν αυτοκίνητο και απάντησε άτυπα πως ο αριθμός είναι κάπου ανάμεσα σε 9 και 50, χωρίς όμως να διευκρινίζει», σχολιάζει η αρθρογράφος.

«Κύριε βουλευτά, τι δεν καταλαβαίνεις;», διερωτάται παράλληλα, προσθέτοντας πως «γιατί να φορέσεις ένα στενό, αλλά ακριβό παντελόνι, το οποίο δεν αγόρασες εσύ; Οι φίλοι και οι οπαδοί σου θα σε κατακρίνουν που δεν κυκλοφορείς με αμαξάρα και σοφέρ; Θα εκτιμήσουν ότι ανταποκρίθηκες στις αυξημένες ανάγκες του τόπου; Περηφανεύεσαι που βρέθηκαν τόσοι άνθρωποι να σε πιστέψουν και να σε ψηφίσουν, γιατί θέλεις τόσο πολύ να ξεχωρίσεις; Έχεις τα γένια, αποφασίζεις για τόσο σημαντικά πράγματα που αφορούν στην πορεία της χώρας σου. Δεν ευχαριστιέσαι αν δεν έχεις και τα χτένια;».

σχετικα αρθρα

155 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img