Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Η Βασίλισσα Ελισάβετ δίνει αμοιβή 20.000 ευρώ για υπάλληλο που θα ξεκολλάει τσίχλες από το παλάτι

Είστε άνεργος και ψάχνετε για δουλειά; Τότε ταξιδέψτε μέχρι την Αγγλία όπου η βασίλισσα Ελισάβετ ζητά υπαλλήλους για να δουλέψουν στα βασιλικά ανάκτορα. Δεν θα κάνετε δουλειά γραφείου παρά μόνο θα ξεκολλάτε τις τσίχλες από τους χώρους των ανακτόρων του Χόλιρουντ στο Εδιμβούργο, καθώς και από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Σύμφωνα με την αγγελία που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Βρετανικής Μοναρχίας, ο/η ενδιαφερόμενος/η για την θέση αυτή θα αμείβεται με 20.428,27 ευρώ ετησίως για 20 ώρες εργασίας εβδομαδιαίως.

Πηγή των Ανακτόρων δήλωσε στην εφημερίδα Sun: “Είναι απίστευτο το ότι οι προσκεκλημένοι στα Βασιλικά Ανάκτορα αφήνουν τις τσίχλες τους. Δεν θα περίμενε κάποιος ότι ο κόσμος μασάει τσίχλα όταν τα επισκέπτεται, πολλώ δε μάλλον ότι τις κολλάει στις ανεκτίμητης αξίας αντίκες και στο παρκέ”.

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις του υποψηφίου για τη θέση θα είναι και να αλλάζει τα σεντόνια στα κρεβάτια καθώς και να καθαρίζει τα συρτάρια και τις ντουλάπες στις βασιλικές κατοικίες. Επιπλέον, θα απασχολείται στην γκαρνταρόμπα όταν διοργανώνονται πάρτι. Εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ εξήγησε: “Μία πολύ μικρή μειονότητα ατόμων αφήνει τσίχλες στα Βασιλικά Ανάκτορα και (αυτές) πρέπει να αφαιρούνται”.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων