Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Η Decadence του 3% αλληλογλυκαίνεται τώρα στο Αθηναϊκόν

To Αθηναϊκόν, στο Ν.Ψυχικό, αποτελεί ένα από τα πιο έμπειρα ζαχαροπλαστεία της Ελλάδας και προσφέρει ποικιλίες ανατίρρητα υπέροχων δημιουργιών. Η γνωστή ποιότητά του, συνδυάζεται με το άψογο σέρβις, σε ένα φιλικό πάντα κλασσικό περιβάλλον. Ο κόσμος αναγνωρίζει και υποστηρίζει την σταθερή αξία του Αθηναϊκόν εδώ και μία 30ετία.

Αυτή την ώρα, μαθαίνουμε ότι 15 στελέχη του αναχρονιστικά “παλαιού ΠΑΣΟΚ βιώνει την εμπειρία σ’ αυτό το φιλόξενο περιβάλλον, με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτή Κοζάνης Πάρι Κουκουλόπουλου. Guest στην παρέα, ο πάλαι ποτέ “εκσυγχρονιστής” Αλέκος Παπαδόπουλος, ενώ τα προφιτερόλ στα πύλινα μπολάκια πάνε κι έρχονται. Είναι βλέπετε μεγάλη η πίκρα να βιώνεις την κάθοδο στο 3% και έτσι καθίσταται απαραίτητη μια συχνή ομαδική ψυχανάλυση σε ένα καθαρά αστικό περιβάλλον.

Δεν βρισκόμαστε τόσο κοντά για ν’ ακούσουμε τα τυχόν άγχη των διαχρονικά πολιτευόμενων. Είναι δεδομένο, όμως, ότι ο διχασμός που έχει υποστεί η πρώην σοσιαλιστική φατρία τούς ανησυχεί και τελευταία εμφανίζονται πολλοί να συνευρίσκονται σε διάφορες συνθέσεις και παρά τις ως τώρα αντιθέσεις των “σχολών σκέψης” τους. Βλέπουμε, συχνά πια, πρώην συνδικαλιστές (όσοι τουλάχιστον δεν έχουν πάει στο ΣΥΡΙΖΑ) να συσπειρώντοναι με καθαρόαιμα μνημονιακούς συντρόφους και σημιτικούς εκσυγχρονιστές να γλυκαίνονται με παλαιοπασόκους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων