Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

Η e-καφετζού της Θεσσαλονίκης έχει ήδη διαβάσει 1.400 φλιτζάνια!

Πίνεις τον ελληνικό καφέ σου, γυρίζεις το φλιτζάνι, περιμένεις να στραγγίσει, τραβάς τρεις φωτογραφίες του και τις στέλνεις μέσω… εφαρμογής android σε καφετζού!

Σε λίγη ώρα έχεις την πρόβλεψη στην οθόνη του κινητού σου! Μετά την «πρόσωπο με πρόσωπο» και την on line καφεμαντεία, αλυσίδα σύγχρονων καφενείων της Θεσσαλονίκης -με ειδίκευση στο… φλιτζάνι- εισάγει και την καινοτόμα 24ωρη υπηρεσία μέσω εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο!

Η διάθεσή του στο Play Store έγινε την 1η Ιουλίου και ήδη έχουν «διαβαστεί» 1.400 φλιτζάνια! Μάλιστα, δεν απευθύνεται μόνο σε Έλληνες, καθώς η εφαρμογή διατίθεται επίσης σε αγγλικά, τουρκικά και αραβικά.

Διεθνής πελατεία

HTML tutorial

Όπως δήλωσε στον «Ελεύθερο Τύπο», ο υπεύθυνος των καταστημάτων Oceanos Coffee, Κώστας Κούκουλης «Η ελληνική παράδοση και κουλτούρα είναι πλέον διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο μέσω της τεχνολογίας και διαθέσιμη και στους απανταχού Έλληνες όλου του κόσμου, αλλά και σε κράτη με παρόμοια κουλτούρα με την ελληνική». Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι η εφαρμογή έρχεται να ανταγωνιστεί αντίστοιχη της Τουρκίας που μέχρι στιγμής έχει 10 εκατομμύρια downloads.

Δώρο 30 μονάδες

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μόλις ο χρήστης ανοίξει την εφαρμογή και τη συνδέσει στο προφίλ του στο Facebook λαμβάνει δώρο 30 μονάδες. Έπειτα, διαλέγει μία από τις 10 καφετζούδες η οποία ανάλογα με την πείρα της «χρεώνει» διαφορετικές μονάδες. «Έτσι, με τις 30 μονάδες μπορεί να έχει μία, δύο ή και τρεις καφεμαντείες καθώς υπάρχουν καφετζούδες που χρεώνουν 30, 15 ή 10 μονάδες αντίστοιχα. Οι φωτογραφίες του φλιτζανιού εξετάζονται σύμφωνα με χιλιάδες σύμβολα και σχηματισμούς βάσει της εμπειρίας των καφετζούδων.

Οι προβλέψεις βγαίνουν ειδικά για τους χρήστες και ανάλογα με το ζώδιό τους, σύμφωνα με τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχουν», εξήγησε στην εφημερίδα ο κ. Κουκούλης.

Μόλις οι δωρεάν μονάδες εξαντληθούν ο χρήστης μπορεί να τις ανανεώσει μέσω της εφαρμογής και της Google. Υπάρχει και η συνδρομή VIP για τους χρήστες ποιυ δεν θέλουν να περιμένουν την καφετζού κατά τις ώρες αιχμής!

Χρεώνεται ένα επιπλέον ευρώ ανά φλιτζάνι ενώ υπάρχει και το “πακέτο” του μήνα με χρέωση 10 ευρώ.

Συνδρομή VIP

Φυσικά, η καφετζού διαβάζει το φλιτζάνι VIP πριν απ’ όλα τα άλλα και ο χρήστης λαμβάνει τις προβλέψεις όσο ακόμα το φλιτζάνι είναι ζεστό!», πρόσθεσε.

Στόχος της εταιρίας είναι οι καφεμαντείες να αποστέλλονται στους χρήστες μέσα σε διάστημα 15-20 λεπτών της ώρας, αλλά εξαρτάται από την «κίνηση» στα δύο μαγαζιά που διαθέτει η Oceanos Cofee στη Θεσσαλονίκη, καθώς εκεί εδρεύουν και οι καφετζούδες που ασχολούνται με την εφαρμογή στα κινητά.

Online καφεμαντεία

Να σημειωθεί ότι πέρυσι η ίδια εταιρία λάνσαρε και την online καφεμαντεία μέσω ειδικής ιστοσελίδας. «Δεν ήταν τόσο πρωτοποριακό όσο η εφαρμογή στα κινητά. Στο ίντερνετ η χρέωση γίνεται μέσω paypal», είπε ο υπεύθυνος των καταστημάτων.

«Οι προβλέψεις είναι διασκεδαστικές και συναρπαστικές! Με τις προσωπικές προβλέψεις που θα λάβετε από τις καφετζούδες μας θα ενθουσιαστείτε και θα περάσετε διασκεδαστικές στιγμές», κατέληξε ο hi tech ιδιοκτήτης της Oceanos Coffee.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων