Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Η εξομολόγηση της γυναίκας του αεροπειρατή, Μαρίνας Παράσχου

Η Μαρίνα Παράσχου είδε όλα τα φώτα της δημοσιότητας να στρέφονται επάνω της όταν ο Σαΐφ αλ Ντιν Μουσταφά έκανε αεροπειρατεία στο αεροσκάφος της «Egypt Air» και το ανάγκασε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Λάρνακα, ζητώντας να μιλήσει στην πρώην σύζυγό του.

Η ίδια περιγράφει στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» και τον Πάμπο Βάσιλα την κοινή, συζυγική ζωή της με τον Μουσταφά ως «επτά εφιαλτικά χρόνια», ενώ χαρακτηρίζει τον ίδιο ως «ανισόρροπο» και «τρομακτικό» άνθρωπο.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν τυχαία στη Λάρνακα το 1983 και η γνωριμία εξελίχθηκε σε έρωτα που κατέληξε σε γάμο από τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά. Τα επόμενα επτά χρόνια ήταν ο χειρότερος εφιάλτης στη ζωή της Μαρίνας Παράσχου και των τριών παιδιών της.

Ο Σαΐφ αλ Ντιν Μουσταφά περιγράφεται ως παρορμητικός με εξάρσεις θυμού, εθισμένος σε ουσίες και με διαταραγμένη συμπεριφορά και προσωπικότητα.

«Σε διάφορα ΜΜΕ και ιστοσελίδες ο Σαΐφ παρουσιάστηκε ως ένας περίπου ρομαντικός άνθρωπος, που ήθελε να μου στείλει μήνυμα και έκανε αεροπειρατεία. Όπως είπα, στην επιστολή του λέξη δεν έγραψε για εμένα.»

gamos (1)

«Κάποιοι έκατσαν και έγραψαν πως ο Σαΐφ Ελ Ντιν Μουστάφα, έκανε αεροπειρατεία για χάρη της Μαρίνας της Ορόκλινης. Μακάρι να ήταν έτσι. Αλλά, τους πληροφορώ εγώ που τον ξέρω και τον έζησα, πως τούτος ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρθηκε ούτε για μια στιγμή για τα μωρά του, ούτε όταν ζούσε εδώ, ούτε και όταν έφυγε. Πρόσφερε μόνο πόνο, δυστυχία και τρόμο. Και τώρα ακόμα που είναι κρατούμενος από την Αστυνομία, εγώ και τα παιδιά μου φοβούμαστε», εξομολογείται στον «Φ» η Μαρίνα Παράσχου.

Πηγή: www.lifo.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων