Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Η έξυπνη κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σε μία έξυπνη κίνηση προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στην τελική ευθεία για την εκλογή νέου αρχηγού.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δημιούργησε ειδικό μέρος στην προσωπική του ιστοσελίδα με τον τίτλο “Μάθε που ψηφίζεις“. Εκεί όλοι οι ψηφοφόροι μπορούν να δουν τα δικαιώματα και τους όρους συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος και να ενημερωθούν για όλα τα πρακτικά ζητήματα των εκλογών.

Είναι αξιοσημείωτο ότι μετά από αυτή την κίνηση του κ. Μητσοτάκη, οι συνυποψήφιοί του ακολούθησαν το παράδειγμά του και δημιούργησαν αντίστοιχους διαδικτυακούς χώρους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθ’όλη τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας κινήθηκε σε ένα αμιγώς πολιτικό πλαίσιο, χωρίς κορώνες και διχαστικά συνθήματα. Η στρατηγική που ακολούθησε ήταν όσο πιο κοντά στην κοινωνία και τους πολίτες, χρησιμοποιώντας ευρέως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διάλογο με τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας. Το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο θα φανεί στην κάλπη της Κυριακής και την απόφαση θα τη δώσει ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας.

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων