Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Η Ελλάδα στο Piccadilly Circus

Σήμερα, 31 Ιανουαρίου, στο Piccadilly Circus του Λονδίνου θα αναρτηθεί μετά από πρωτοβουλία της κοινωνίας των πολιτών μια τεράστια γιγαντοαφίσα που θα καλεί τον κόσμο να κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια εθελοντική καμπάνια που οργάνωσε η online πλατφόρμα www.loudsauce.com και η οποία συγκέντρωσε £12,000 για να νοικιάσει για δύο βδομάδες τον κεντρικό αυτό διαφημιστικό χώρο. Τα χρήματα συνεισέφεραν γενναιόδωρα πολίτες από όλο τον κόσμο.

Η καμπάνια UP Greek Tourism έχει ήδη ιστορία, καθώς η γιγαντοαφίσα διαφήμισε την Ελλάδα πρώτα στη Νέα Υόρκη και μετά στην Ουάσιγκτον πριν έρθει στο Λονδίνο. Αποβλέπει στο να δείξει τις ομορφιές της χώρας σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα μέρη του κόσμου. Την είδηση ανακοίνωσε η ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο.

Η Κατερίνα Σπέτσιου, Project manager της καμπάνιας στο Λονδίνο δήλωσε ότι είναι βεβαία ότι μπορούν να φέρουν εις πέρας και άλλη μία συγκέντρωση χρημάτων για να συνεχιστεί το UP Greek Tourism, παρ΄ότι η περίοδος είναι οικονομικά δύσκολη για όλους, αλλά αισθάνεται ότι ο κόσμος αγαπάει την Ελλάδα και θέλει να βοηθήσει.

Το δημιουργικό της γιγαντοαφίσας έκανε ο βραβευμένος graphic designer Χάρης Τσεβής. Στην ανάρτηση της γιγαντοαφίσας θα παρευρίσκονται μέλη της ομάδας UP Greek Tourism, δημοσιογράφοι και μιντιακά δίκτυα. Καλή επιτυχία!

ΥΓ: Έτσι, κάνουν οι προηγμένες κοινωνίες! Κι εμείς πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για την «καλοσύνη των ξένων»…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων