Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Η Eurodisney έρχεται στην Ελλάδα και ψάχνει μάγειρες, ρεσεψιονίστ και μπάρμαν

H EuroDisney έρχεται στην Αθήνα και είναι έτοιμη να προσφέρει θέσεις εργασίας σε όσους και όσες θα ήθελαν να δουλέψουν στο «μαγικό» της Πάρκο στο Παρίσι, αλλά και να παρουσιάσει την επιχείρηση στο ελληνικό κοινό.

Εκπρόσωποι της εταιρείας θα έρθουν για δύο ημέρες στην χώρα μας τον επόμενο μήνα και -μεταξύ άλλων- θα δώσουν την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να περάσουν από συνεντεύξεις, για μια θέση εργασίας.

Ποιες είναι, όμως, οι ειδικότητες που ζητάει η Eurodisney;

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Πάρκο μπορούν να βρουν δουλειά: σερβιτόροι, βοηθοί μάγειρα, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, μπάρμαν, υπάλληλοι για την υποδοχή στα εστιατόρια και τα ταμεία των καταστημάτων γρήγορης εστίασης, ανιματέρ στις ατραξιόν, υπάλληλοι στο κέντρο τηλεφωνικών κρατήσεων, πωλητές στα καταστήματα και στα εκδοτήρια εισιτηρίων, ρεσεψιονίστες για τα επτά ξενοδοχεία της Disney και υπάλληλοι υποδοχής και εξυπηρέτησης πελατών.

Μάλιστα, παρέχονται και θέσεις εργασίας στους τομείς του Μάρκετινγκ, Ανθρώπινου δυναμικού, Πληροφορικής, Επικοινωνίας, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, ενώ θα ζητηθούν και Μηχανικοί διαφόρων ειδικεύσεων.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση θα πρέπει να στείλουν την αίτησή τους στην ιστοσελίδα disneylandparis-casting.com έως τις 10 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι οι περισσότερες θέσεις αφορούν στην εποχική απασχόληση διάρκειας από δύο εβδομάδες (διακοπές Φεβρουαρίου στη Γαλλία, περίοδος Πάσχα, Halloween και Χριστουγέννων) έως οκτώ μήνες για τις ανάγκες της θερινής περιόδου. Ωστόσο, θα καλυφθεί και ένας μικρότερος αριθμός με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

-Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στα Γαλλικά και στα Αγγλικά.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων