Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Η καθηγήτρια και το «παιδοφιλικό κίνημα» στην Ελλάδα!

Είναι η πρώτη φορά που Ελληνίδα γυναίκα–και μάλιστα καθηγήτρια-εμπλέκεται στη χώρα μας σε υπόθεση παιδοφιλίας και παιδικής πορνογραφίας. Δείχνει αναμφίβολα πως αυτό που ονομαζόταν κάποτε κοινωνικός ιστός και τον συγκροτούσαν ορισμένες θεμελιώδεις αρχές και αξίες, απλώς δεν υπάρχει πια. Είναι σίγουρα ένα οδυνηρό σοκ για την εφησυχασμένη καθημερινότητά μας μέσα στον ιδιωτικό μικρόκοσμό μας αλλά είναι μια πραγματικότητα που αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε και συνέλαβε μια καθηγήτρια ξένων γλωσσών, η οποία είχε στην κατοχή της πορνογραφία ανηλίκων ενώ κατηγορείται πως είχε και σεξουαλικές επαφές με ανήλικα παιδιά, στα οποία έκανε μάθημα. Πρόκειται για μια 52χρονη που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας, όπου και παρέδιδε μαθήματα στα ανήλικα παιδιά.

Μεταξύ άλλων η αστυνομία βρήκε στη κατοχή της:

•Ένα σκληρό δίσκο Η/Υ, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση,

•Τριάντα τέσσερα περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου,

•Ένα εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών,

•Ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, καθώς και με ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του.

Η 52χρονη, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, είναι μέλος του παγκόσμιου κινήματος υπέρ της παιδοφιλίας, που εδρεύει σε Νέα Υόρκη και Ολλανδία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παραδέχτηκε τις αρρωστημένες πράξεις της και φέρεται να υποστήριξε ότι «και τα παιδιά έχουν δικαίωμα στις απολαύσεις της ζωής». Την ίδια ώρα η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να έχει αποπλανήσει ένα 11χρονο αγόρι, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τη συμμετοχή της σε περαιτέρω δραστηριότητες παιδοφιλικού χαρακτήρα, εντός και εκτός της χώρας μας.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε τα ηλεκτρονικά ίχνη της 52χρονης ύστερα από καταγγελία που δέχτηκε από μια δημοσιογράφο ολλανδικής τηλεοπτικής εκπομπής. Οι συνάδελφοί της, στο πλαίσιο μιας δημοσιογραφικής έρευνας, ήρθαν σε επαφή με παιδόφιλο στην Ολλανδία, ο οποίος επικοινώνησε με e-mail με την 52χρονη Ελληνίδα καθηγήτρια.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η Ολλανδή δημοσιογράφος επισκέφτηκε την Ελλάδα και υποδυόμενη την παιδόφιλο συνάντησε την συλληφθείσα, η οποία την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικους. Η ίδια, μάλιστα, είπε στους Ολλανδούς δημοσιογράφους ότι είναι πολύ εύκολο στην Ελλάδα να έχεις σχέση με ανήλικα αγόρια, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία κατέληξε στη σύλληψη της 52χρονης.

Πτυχή της υπόθεσης όπως ίσως θα προσέξατε το γεγονός ότι μιλάμε πλέον για «παιδοφιλικό κίνημα» στην Αθήνα! Αλλά αυτό μάλλον δεν πρέπει να μας κάνει να πέσουμε από τα σύννεφα. Οι ανοχές χρόνων και χρόνων, από τα σαχλά αστειάκια μέχρι συγκεκριμένες εκπομπές στην τηλεόραση που έκλειναν πονηρά το μάτι σε παιδόφιλους, τι αποτελέσματα περιμέναμε να είχαν;

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων