Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Η Λάουρα, ο 67χρονος πολιτικός κι ένα ροζ σκάνδαλο!

Φαίνεται πως τα δωμάτια και οι σουίτες των πολυτελών ξενοδοχείων ανεβάζουν τη…λίμπιντο των πολιτικών ανδρών. Η εξουσία είναι αφροδισιακή αλλά ενίοτε, η δράση της τεστοστερόνης των πολιτικών φέρνει μεγάλους μπελάδες στην καριέρα τους. Με νωπή ακόμη την περιπέτεια του σοσιαλιστή Στρος Καν και της καμαριέρας, αυτή τη φορά είναι η σειρά ενός φιλελεύθερου πολιτικού να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του απέναντι σε μία νεαρή δημοσιογράφο.

Το ροζ σκάνδαλο που ξέσπασε στο Βερολίνο, έχει ως πρωταγωνιστή τον υποψήφιο καγκελάριο των Φιλελευθέρων Ράινερ Μπρούντερλε, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις επιθέσεις του εναντίον της Ελλάδας.

Μια 29χρονη δημοσιογράφος ονόματι Λάουρα Χίμερ-Λάιχ κατηγορεί για σεξισμό τον 67χρονο Γερμανό πολιτικό, γράφοντας πως στην παραδοσιακή συνάντηση των εκπροσώπων του Τύπου με την ηγεσία του FDP, πριν από έναν χρόνο, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του κόμματος της έκανε άσεμνες παρατηρήσεις για το στήθος της. Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι πολλές φορές «κόλλησε» πάνω της και όταν εκείνη του έκανε παρατήρηση, απάντησε: «Ε, όλοι άνθρωποι είμαστε» ενώ ήταν εξαιρετικά επίμονος στο να συνεχίσουν τη συζήτησή τους στο δωμάτιό του.

Αρκετοί είναι πάντως αυτοί που κατηγορούν τη δημοσιογράφο ότι «θυμήθηκε» την παρενόχληση του 67χρονου Μπρούντερλε έναν χρόνο μετά και μόλις λίγους μήνες πριν από τις εκλογές για την καγκελαρία. Ε, πότε θα το έβγαζε; Το σωστό timing είναι που κάνει τα μεγάλα νούμερα!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων