Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

H Μέγκαν Μαρκλ ξεσπά μπροστά στη κάμερα: Η ζωή του Τζορτζ Φλόιντ είχε σημασία [βίντεο]

«Συγνώμη που δεν έχουμε φέρει τον κόσμο σε ένα σημείο στο οποίο σας αξίζει να είναι. Συγνώμη, συγνώμη που χρειάζεται να μεγαλώσετε σε ένα κόσμο όπου κάτι τέτοιο υπάρχει ακόμα», είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

H Meghan Markle μίλησε σε μαθητές λυκείου για τον George Floyd και την δολοφονία του τονίζοντας ότι η ζωή του είχε αξία.

Μέσω βιντεοκλήσης απευθύνθηκε σε μαθητές του πρώην σχολείου της Immaculate Heart High στο Los Angeles λέγοντας ότι «Η ζωή του George Floyd είχε αξία και η ζωή της Breonna Taylor είχε αξία και η ζωή του Philando Castile είχε αξία όπως και του Tamir Rice.»

«Όλοι είδαμε από την περασμένη εβδομάδα τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας, στην πολιτεία μας στην πόλη μας και είναι πραγματικά λυπηρό»

Η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν ένιωσε σίγουρη και ήταν νευρική αφού δεν γνώριζε από πού να ξεκινήσει και τι να πει ενώ αργότερα κατάλαβε ότι το μόνο λάθος που μπορεί να πει κάποιος είναι να μην πει τίποτα.

Απολογήθηκε στους νέους οι οποίοι μεγαλώνουν σε ένα κόσμο όπου κάτι τέτοιο υπάρχει ακόμα.

«Συγνώμη που δεν έχουμε φέρει τον κόσμο σε ένα σημείο στο οποίο σας αξίζει να είναι. Συγνώμη, συγνώμη που χρειάζεται να μεγαλώσετε σε ένα κόσμο όπου κάτι τέτοιο υπάρχει ακόμα».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχεις μια κατανόηση, αλλά μια κατανόηση ως μάθημα ιστορίας, όχι ως η πραγματικότητά σου»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων