Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Η “μικρή” που αποκεφάλιζε άνδρες, έκανε έρωτα με τα πτώματά τους και έπινε το αίμα τους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 28χρονη Juana, γνωστή ως “La Peque” (η μικρή), εργαζόταν ως εκτελεστής για το αδίστακτο καρτέλ Zetas. Μιλώντας μέσα από το κελί της φυλακής της στην Καλιφόρνια, ισχυρίστηκε πως έκανε σεξ με αποκεφαλισμένα πτώματα και έπινε το αίμα τους.

“Από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι ήμουν επαναστάτρια και αργότερα έγινα τοξικομανής και αλκοολική”, υποστήριξε. Η Juana γεννήθηκε στο Hidalgo, κοντά στην πόλη του Μεξικό, και έμεινε έγκυος στα 15 από έναν άντρα 20 χρόνια μεγαλύτερό της.

Για να καταφέρει να συντηρήσει το παιδί της και τον εαυτό της, άρχισε τότε να εργάζεται ως πόρνη έως ότου μπήκε στον επικίνδυνο κόσμο των καρτέλ. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε, ξεκίνησε ως “halconeo”, να ενημερώνει δηλαδή για την περιπολία αστυνομικών και στρατού. Όπως αναφέρει η Daily Mail, βρισκόταν σε επιφυλακή για 8 ώρες την ημέρα και αν αποτύγχανε την έδεναν και την τάιζαν ένα taco την ημέρα. Δουλεύοντας για το καρτέλ έγινε μάρτυρας μιας σειράς ανατριχιαστικών εγκλημάτων. Είδε με τα μάτια της να διαλύουν το κεφάλι κάποιου με ρόπαλο.

“Θυμάμαι που στεναχωριόμουν και σκεφτόμουν ότι δεν θέλω να καταλήξω έτσι”. Η αποστροφή της όμως για το αίμα, σύμφωνα με το τοπικό site Denuncias, δεν κράτησε πολύ. “Άρχισα να αισθάνομαι ενθουσιασμό, να τρίβομαι σε αυτό και να κάνω μπάνιο με το αίμα αφότου σκότωνα κάποιον. Μέχρι που ήπια και το αίμα κάποιου ενώ ήταν ακόμα ζεστό”.

HTML tutorial

H Juana, σύμφωνα με το Denuncias, άφησε ακόμα και υπονοούμενα πως έκανε σεξ με τα πτώματα αυτών που αποκεφάλιζε, χρησιμοποιώντας τα κεφάλια και τα πτώματά τους για να ικανοποιήσει τις ορέξεις της.

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων