Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

Η Microsoft αποκαλύπτει το ολοκαίνουριο Xbox One S

H Microsoft αποκάλυψε το Xbox One S σε ειδική εκδήλωση, πριν ανοίξει τις πόρτες της η Electronic Entertainment Expo ή Ε3 2016.

Το ολοκαίνουριο Xbox One S θα διατεθεί σε τρεις εκδόσεις, μια με δίσκο 500GB και μια με 1TB, καθώς και σε περιορισμένη έκδοση με 2ΤΒ.

Το Xbox One S φέρει ενσωματωμένο το μετασχηματιστή, αξιοποιεί το 4K και το HDR στις τηλεοράσεις και θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο αντί 300, 350 και 400 ευρώ περίπου, ανάλογα με το δίσκο.

Το επονομαζόμενο Project Scorpio θα φέρει την εορταστική περίοδο του 2017 την πιο ισχυρή κονσόλα στα χρονικά, με δυνατότητα εκτέλεσης 6 τρισεκατομμυρίων υπολογισμών κινητής υποδιαστολής από την μονάδα επεξεργασίας γραφικών, ισχύς που απαιτείται για το απαιτητικό παιχνίδι με αληθοφανή εικόνα 4K αλλά και σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας.

Στο Xbox E3 2016 Briefing, η Microsoft ανακοίνωσε επίσης την πρόθεσή της να φέρει την συνδρομητική υπηρεσία Xbox Live σε όλες τις συσκευές και τα δίκτυα -PC, κονσόλα, VR και mobile-.

Επίσης, ανακοίνωσε το πρόγραμμα Xbox Play Anywhere, χάρη στο οποίο οι παίκτες που αγοράζουν ένα νέο τίτλο θα μπορούν να παίξουν σε Windows 10 PC και στην κονσόλα Xbox One, μεταφέροντας από τη μια στην άλλη την πρόοδο, ό,τι αποθηκεύουν και τα επιτεύγματά τους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων