Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

H μόδα για τον χειμώνα θέλει τα αγόρια να ντύνονται κορίτσια!

Σύγχυση στα δύο φύλα προβλέπεται να προκαλέσει η τάση της μόδας για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2013 αφού σύμφωνα με τις κολεξιόν που παρουσιάστηκαν στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, φέτος τον χειμώνα τα αγόρια θα ντύνονται… κορίτσια και τα κορίτσια αγόρια! Η ανδρική μόδα για τον χειμώνα 2013 χαρακτηρίζεται από έντονες δαντέλες και κοντά μπλουζάκια ενώ για τις γυναίκες επικρατεί το έντονο ανδρόγυνο στυλ σε μινιμαλιστικές, απλές και αυστηρές γραμμές οι οποίες ακολουθούν την περσινή ανδρική τάση! Οι απλές τσέπες στα ρούχα για τις ανδρικές κολεξιόν δεν είναι αρκετές πια και έτσι το ανδρικό στυλ ολοκληρώνεται με τσάντες οι οποίες έκαναν δυναμικά την εμφάνισή τους με έντονα prints στις πασαρέλες . Ακόμη και οι βραδινές ανδρικές ενδυμασίες συναγωνίζονται επάξια την γυναικεία γκαρνταρόμπα αφού πρωταγωνιστεί το μετάξι και τα floral prints!

Σύμφωνα με τους συμμετέχοντες σχεδιαστές και οίκους μόδας , η στροφή αυτή στην τάση της μόδας, θέλει να δείξει ότι η ανδρική μόδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την γυναικεία και πως τα δύο φύλα αλληλεπιδρούν και επηρεάζονται το ένα από το άλλο.

Μάλιστα στην συγκεκριμένη εβδομάδα μόδας έκανε την εμφάνισή του στην πασαρέλα ως μοντέλο ο ηθοποιός Johnny Deep φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Oliver Spenser. O ηθοποιός φαινόταν να έχει μπει για τα καλά-και- στον ρόλο του μοντέλου αφού απέσπασε τα θετικά σχόλια όλων για τον επαγγελματισμό του και την άνεσή του στην πασαρέλα .

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων