Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Η Μόνικα Μπελούτσι μιλά για το σεξ μετά τα… 50

Η Μόνικα Μπελούτσι φωτογραφήθηκε γυμνή μέσα στην πισίνα από τον διάσημο φωτογράφο Fred Meylan για λογαριασμό του περιοδικού Paris Match.

Διανύοντας την 6η δεκαετία της ζωής της η Ιταλίδα ηθοποιός διατηρεί τη μεσογειακή της ομορφιά και εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη. “Σαν γυναίκα, έχω ανάγκη να κρατάω τον μυστικό μου κήπο για να προστατεύομαι και για να προστατεύω τα παιδιά μου”, δηλώνει στο γαλλικό περιοδικό.

Όταν ο δημοσιογράφος θέτει το θέμα της ηλικίας και του σεξ, η Μπελούτσι απαντά σαν γυναίκα και όχι σαν ηθοποιός: “Η επιθυμία δεν σβήνει όσο μεγαλώνει κανείς. Όταν κάποιος είναι νέος, οδηγείται από την επιθυμία των ορμονών και την παρόρμηση. Με τον καιρό, ίσως το σεξ γίνεται πιο πνευματικό, αλλά η απόλαυση είναι εξίσου ισχυρή. Όταν ο αισθησιασμός και η σεξουαλικότητά συναντήσουν την αγάπη, είναι η αποθέωση και είναι πολύ όμορφο. Δεν μπορώ να με φανταστώ τώρα να κάνω έρωτα χωρίς αγάπη.”

bel4

HTML tutorial

belucci

bel3

Η Μόνικα Μπελούτσι φέτος πρωταγωνιστεί στην ταινία του Εμίρ ΚουστουρίτσαOn the Milky Road” που κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ της Βενετίας στις 9 Σεπτεμβρίου.

Το τεύχος του Paris Match θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2016.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων