Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Η νέα τάση στον καφέ που σαρώνει στο Instagram

Ένα αυστραλιανό καφέ αποφάσισε να ενώσει δύο τρόφιμα που είναι εξαιρετικά δημοφιλή στο instagram και να δημιουργήσει το Avollate! Ο ιδιοκτήτης του Truman Cafe έκανε κάτι πολύ έξυπνο. Πήρε το αβοκάντο και τον καφέ δυο προϊόντα που αγαπούν όλοι (ειδικά στο Instagram) και δημιούργησαν μια νέα τάση που έχει γίνει viral.

Πως να φτιάξετε και εσείς το διάσημο Avollate; Απλά πάρτε μερικά αβοκάντο, κόψτε τα στη μέση, βγάλτε την ψίχα (μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε κάποια άλλη συνταγή) και χρησιμοποιήστε ό,τι απέμεινε από το αβοκάντο σαν φλιτζάνι για να χύσετε μέσα τον καφέ. Το αβοκάντο χρησιμοποιείται ως φλιτζανάκι και ο καφές παίρνει μια ελαφριά γεύση και μυρωδιά από αβοκάντο.

Το μαγαζί που σερβίρει αυτόν τον καφέ βρίσκεται στη Μελβούρνη και ο ιδιοκτήτης σκέφτηκε την ιδέα καθώς ο καφές latte είναι ένας από τους αγαπημένους καφέδες στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στη Μελβούρνη. Το αβοκάντο είναι εξίσου δημοφιλές και έτσι πήρε την απόφαση να κάνει τον συνδυασμό που όπως φαίνεται του έχει αποφέρει μεγάλη πελατεία και φήμη!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων