Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Η ορθοδοντική επαναστατική τεχνολογία Fastbraces στο Harvard Club της Βοστώνης(ΦΩΤΟ)

Το  Σάββατο 1η Νοεμβρίου παρουσιάστηκαν σε οδοντιάτρους από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και του Καναδά, οι τεράστιες δυνατότητες της Fastbraces ορθοδοντικής τεχνολογίας.

 

HARVARD-fastbraces

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Harvard Club της Βοστώνης.

Ο Οδοντίατρος Ευάγγελος Βιάζης παρουσίασε κλινικές περιπτώσεις, κυρίως μέσα από το βιβλίο του,  Fastbraces® Greece – Άτλαντας κλινικών περιπτώσεων, εξηγώντας πως είναι δυνατόν πλέον, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, να γίνετε η ορθοδοντική θεραπεία χωρίς να χρειάζεται , σχεδόν ποτέ, η εξαγωγή μονίμων δοντιών.
HARVARD-fastbraces1
Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές όπου αποφεύγεται, σε βαριές περιπτώσεις, το ορθογναθικό χειρουργείο. Πλέον ο οδοντίατρος έχει τη δυνατότητα να προκαλεί τη δημιουργία φατνιακού οστού, και να πετυχαίνει έτσι την διευθέτηση των δοντιών σε αρμονική θέση, αποφεύγοντας την εξαγωγή δοντιών.
HARVARD-fastbraces2
Τέλος να σημειωθεί ότι επειδή η Fastbraces ορθοδοντική τεχνολογία προκαλεί κίνηση στα δόντια ανάλογη με αυτήν της φυσιολογικής ανατολής των δοντιών, ο πόνος κατά την ορθοδοντική θεραπεία είναι ελάχιστος, ενώ μετά τις πρώτες μέρες μηδενίζεται.
 HARVARD-fastbraces4
Εκτός από τον οδοντίατρο Βιάζη Ευάγγελο στην εκδήλωση μίλησαν, ο Καθηγητής της Οδοντιατρικής του πανεπιστημίου του Harvard  Dr.Tom Pagonis και ο διευθυντής παγκόσμιας ανάπτυξης και επέκτασης της συγκεκριμένης τεχνολογίας, οδοντίατρος Dr. Peter Grumbos.
O Καθηγητής Tom Pagonis, ανέπτυξε κυρίως την έννοια δύο νέων νοσημάτων στην οδοντιατρική (Orthodontosis and Orthodontitis), οι οποίες και εισάγουν έναν καινούργιο, πιο εξελιγμένο, εναλλακτικό τρόπο διάγνωσης στην ορθοδοντική. (Journal of Dental Health, Oral Disorders & Therapy).

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων