Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου αδυνάτισε και αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε

Μπορεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας, οι περισσότεροι να ομολογούν πως πήραν… κιλά, αλλά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αδυνάτισε και εξήγησε τι ήταν αυτό που την ώθησε στο να αποφασίσει να χάσει βάρος.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μετά από δύο εγκυμοσύνες κατάφερε να χάσει 7 κιλά λίπους και μίλησε στην εκπομπή DOT και αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που την έκανε να πάρει την απόφαση να αδυνατίσει.

«Ένιωθα βαριά. Αυτή την περίοδο πήρα μια απόφαση για τον εαυτό μου, ότι θέλω να νιώσω πιο ελαφριά. Κουράστηκα όταν χορεύω στο θέατρο να νιώθω τα πόδια μου βαριά, ή να μην μπορεί να με σηκώσει ο παρτενέρ μου εύκολα. Θέλω το καλοκαίρι να βάλω σορτσάκι, να βάλω μαγιό και να μην πετάει η κοιλίτσα μου και τα πόδια μου να είναι πιο λεπτά. Για μένα μιλάω. Για να μην παρεξηγηθώ, και πέρυσι φορούσα σορτσάκι και πρόπερσι που ήμουν έγκυος, αλλά εγώ για τη δική μου αισθητική, για τον εαυτό μου ήθελα να είμαι πιο ελαφριά. Έχει υπάρξει περίοδος της ζωής μου, που μου άρεσε όπως ήμουν κι όλα cool. Γενικά το περνάω αυτό με το σώμα μου. Είναι πάρα πολύ προσωπικό θέμα το πώς θες να μοιάζεις. Δεν αφορά κανέναν. Εγώ την πήρα αυτήν την απόφαση καθαρά για τον εαυτό μου, για λόγους πρακτικούς, δουλειάς. Και γιατί επιτέλους μετά από τέσσερα χρόνια εγκυμοσύνες και λοχίες, θέλω να νιώσω πιο αδύνατη. Έχασα επτά κιλά λίπος. Ξεφορτώθηκα, όχι έχασα», είπε, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων