Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Η πνευμονία της Κλίντον βούτυρο στο ψωμί του Τραμπ

Την περασμένη Παρασκευή, η Κλίντον διαγνώστηκε με πνευμονία. Η είδηση παρέμεινε επτασφράγιστο μυστικό έως την Κυριακή το πρωί, οπότε σχεδόν κατέρρευσε σε τελετή μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Το βίντεο με τη Χίλαρι να καταρρέει έκανε τον γύρο του κόσμου και λίγες ώρες αργότερα αναβλήθηκε το προγραμματισμένο ταξίδι της υποψήφιας των Δημοκρατικών όμως στην Καλιφόρνια.

Δεν είναι, ωστόσο, ούτε η αρρώστια ούτε και η αναβολή του ταξιδιού που ανησυχεί το στρατόπεδο των Δημοκρατικών. Το γεγονός ότι η Κλίντον ήταν άρρωστη είναι βούτυρο στο ψωμί του πολιτικού της αντιπάλου.

Επί έναν μήνα, ο Ντόναλντ Τραμπ αφήνει υπονοούμενα για την υγεία της Κλίντον, τα οποία εκείνη με τη σειρά της διαψεύδει κατηγορηματικά.

Μέχρι στιγμής, ο Τραμπ έχει περιοριστεί σε σχόλια του τύπου «ελπίζω να είναι καλά, να επιστρέψει στην κούρσα των εκλογών και να τη δούμε στο ντιμπέιτ».

Είναι σχεδόν απίθανο, ωστόσο, για έναν άνθρωπο ο οποίος τόσο καιρό φαίνεται να έχει εμμονή με την υγεία της αντιπάλου του να μην μπει στον πειρασμό να κάνει κάποιο πιο καυστικό σχόλιο!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων