Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

H Σκάρλετ Γιόχανσον συγκινείται μαθαίνοντας για τους προγόνους της

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η χολιγουντιανή ηθοποιός Σκάρλετ Γιοχάνσον όταν έμαθε για την τραγική τύχη που επιφύλασσε η μοίρα για τους προγόνους της κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Χένρι Λούις Γκέιτς Τζ. «Finding Your Roots», όπου ανακάλυψε ότι θείος της πέθανε σε γκέτο της Βαρσοβίας στην Πολίνα κατά τη διάρκεια της ναζιστικής εισβολής.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ τη φρίκη. Είναι τόσο τρελό που ξεπερνάει τη φαντασία», είπε η 32χρονη ηθοποιός χωρίς να μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα της.

«Πω πω, αυτό είναι λυπηρό», είπε μετά την ανάγνωση του πιστοποιητικό και πρόσθεσε: «Είχα υποσχεθεί ότι δεν θα κλάψω, αλλά είναι πολύ δύσκολο».

Scarlett Johansson wipes away tears as she learns of family members who died during World War II on PBS show Finding Your Roots

Ο προπάππος της, που ήταν εβραϊκής καταγωγής δούλευε σε μπακάλικο στη Νέα Υόρκη, ενώ ο αφελφός του, μαζί με την οικογένειά του πέθαναν σο γκέτο.

Η ανακάλυψη αυτή έκανε την Σκάρλετ να νιώσει ότι συνδέεται περισσότερο με το παρελθόν της. «Με κάνει να αισθάνομαι πιο βαθιά συνδεδεμένη με αυτήν την πλευρά της οικογένειάς μου. Δεν το περίμενα αυτό», είπε.

Στο νέο επεισόδιο του «Finding Your Roots», που διανύει την τέταρτη τηλεοπτική του περίοδο, η Σκάρλετ θα μάθει επίσης για τις ρίζες του Δανού πατέρα της.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων