Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Η συναυλία του Ψαραντώνη μεταφέρεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do) θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή του Ψαραντώνη και των καλών του φίλων που αρχικά είχε προγραμματιστεί για το Καλλιμάρμαρο Στάδιο αύριο, Τρίτη 3 Οκτωβρίου.

Η αλλαγή έγινε για διευκόλυνση των θεατών, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων εισέρχονται κανονικά στον νέο τόπο διεξαγωγής.

Εκλεκτικές του συγγένειες, οι μεγάλες του συμπράξεις, μια σειρά κορυφαίων προσώπων όλου του μουσικού τόξου θα συνυπάρξουν με τον μεγάλο Ψαραντώνη, ο οποίος θα κυριαρχήσει με όλα αυτά που τον συγκινούν και τον κινητοποιούν όλα αυτά τα χρόνια.

Σε αυτό το μεγάλο κάλεσμα, συμμετέχουν οι Δημήτρης Αποστολάκης (Χαΐνης), Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μανώλης Κονταρός, Μανώλης Λιδάκης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Τάνια Τσανακλίδου, Μιχάλης Τζουγανάκης, ο Ιταλός τραγουδοποιός Vinicio Capossela και πολλοί ακόμα αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Νέος και πανάρχαιος, μοντέρνος και αρχετυπικός

Ο Ψαραντώνης δεν είναι απλώς ένας δημιουργός της Κρήτης ή ένας έθνικ καλλιτέχνης με αναφορά στον τόπο του και στη μακρά περιπέτεια της οικογένειάς του με τη μουσική. Είναι ο ίδιος ένας φορέας της παράδοσης, αλλά και του πιο δημιουργικού και λαμπρού μετασχηματισμού της. Νέος και πανάρχαιος, μοντέρνος και αρχετυπικός, προκαλεί ρίγος, όπου κι αν εμφανίζεται, έχοντας αποκτήσει επάξια τη θέση θρύλου στο μουσικό στερέωμα. Τοπικός και παγκόσμιος, αυτοσχεδιαστικός, αλλά και βαθιά οργανωμένος, απρόοπτος και ανανεωτής, κουβαλάει τη ρίζα ενός πανάρχαιου τρόπου στην πιο σύγχρονη αποσκευή.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων