Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Η Συμπόρευση Λαφαζάνη – Αλαβάνου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Σε συμφωνία για συμπόρευση προχώρησαν ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο επικεφαλής του Σχεδίου Β, Αλέκος Αλαβάνος. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε λόγο για τον στόχο να ανοίξου από κοινού  δρόμους συνεργασίας στο πλαίσιο του νέου κόμματος και το μετώπου που θέλουν να διαμορφωθεί ενάντια στα μνημόνια.

Από την πλευρά του ο Αλέκος Αλαβάνος, υπενθύμισε την ανάγκη η χώρα να απελευθερωθεί από τους περιορισμούς που επιβάλουν το ευρώ και οι δανειστές υπογραμμίζοντας την ελπίδα ότι θα καταπολεμηθεί σοβαρά η ανεργία. «Πιστεύω ειλικρινά ότι μπορούμε να αναζωογονήσουμε την φλόγα της επαναστατικής δημιουργίας που υπήρχε πριν χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, μπορούμε να αποδεσμεύσουμε και να απελευθερώσουμε τη χώρα από τους περιορισμούς που επιβάλει το ευρώ και οι δανειστές, ότι μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μια κυψέλη απασχόλησης», δήλωσε.

Ο κ. Αλαβάνος δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει στα μέλη του Σχεδίου ΄Β. τη συμφωνία μεταξύ του ιδίου και του κυρίου Λαφαζάνη, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι αυτή θα εγκριθεί θετικά. Ο ίδιος τέλος σημείωσε ότι η Λαϊκή Ενότητα, υπό την αρχηγεία του Παναγιώτη Λαφαζάνη, θα παίξει ρόλο στο στόχο της απελευθέρωσης της χώρας και της επαναφοράς της εργασίας.

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων