Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Η χυδαία τρομοκράτηση του ελληνικού λαού

Γράφει ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος

Σπάνια στην πολιτική ιστορία του δύσμοιρου τόπου μας, έχουμε έλθει αντιμέτωποι με την σημερινή πολιτική και ηθική τρομοκρατία που ασκεί η κυβέρνηση των γερμανόδουλων Σαμαρά-Βενιζέλου, προκειμένου να μην απολέσει τα εξουσιαστικά της τιμάρια και να ολοκληρώσει το αδίστακτο σχέδιο – που της υπαγορεύουν οι εντολοδόχοι της – ξεπουλήματος του εθνικού μας πλούτου. Κεντρική πολιτική στόχευση των πολιτικών ολετήρων Σαμαρά-Βενιζέλου, η αποδόμηση όλων των αντιμνημονιακών κομμάτων, η πλήρης πολιτική χειραγώγιση των φίλα προσκείμενων στην συμμαχία τους πολιτικά δυνάμεων, προκειμένου να περνούν αμβρόχοις ποσίν απο την Βουλή τα αντιλαϊκά και εθνοκτόνα μέτρα τους και πάνω απο όλα η ηθική κατατρομοκράτηση – στο όνομα της δήθεν βιβλικής καταστροφής της χώρας, απο την επαγόμενη έξοδο απο την Ευρωπαϊκή Ένωση, με την έλευση στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ – του ελληνικού λαού, ώστε να αδρανοποιηθεί πλήρως πολιτικά και να δέχεται αδιαμαρτύρητα τις αλλεπάλληλες μνημονιακές σφαλιάρες, που τον έχουν οδηγήσει στην εξαχρείωση και τον ηθικό εξευτελισμό.

Και βεβαίως πρωταρχικός στόχος η πολιτική εξόντωση του Πάνου Καμμένου και η διάλυση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ενός έντιμου πατριωτικού κινήματος, που σε πείσμα του χυδαίου και ανήθικου σχεδίου πολιτικής κατασυκοφάντησής του, επιμένει να καταγγέλει καθημερινά την κυβέρνηση: για τις άθλιες μεθόδευσεις στο ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, την μοιραία εγκατάληψη των εύθραυστων εθνικών μας θεμάτων, την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσων, την κατεδάφιση των κατακτήσεων του κοινωνικού κράτους, την καταδολίευση των συνδικαλιστικών ελευθεριών, την καταλήστευση των λαϊκών εισοδημάτων με την ακόλουθη -υφαρπαγή μέσω του δόλιου ΕΝΦΙΑ- της ιερής κατοικίας του έλληνα πολίτη, όπως και την καθαίρεση απο τον δημόσιο βίο, όλων των δημοκρατικών και πολιτισμικών κατακτήσεων του διαφωτισμού και της πνευματικής πρωτοπορίας του ατόμου. Ποτέ άλλοτε ιστορικά στην Ελλάδα και καμία άλλη κυβέρνηση, πέραν των ειδεχθών δικτατορικών μορφωμάτων, δεν κυβέρνησε τον τόπο, με τόση πολιτική αυταρχία, με τόση εθνική ενδοτικότητα και με τόση αντιλαϊκή επιθετικότητα. Μόνο με την κυβέρνηση του πολιτικά ανερμάτιστου, ηθικά γελοίου και πρωτεργάτη της φαυλοκρατίας στην Ελλάδα Δημητρίου Βούλγαρη – επονομαζόμενου και «τζουμπέ», μπορεί να συγκριθεί η πολιτικά ειδεχθής σημερινή κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου.

Αφού λοιπόν το υποταγμένο δίδυμο στην τεχνοδομή των Βρυξελλών Σαμαρά-Βενιζέλου, επιχείρησε να διαρρήξει πλήρως την πολιτική συνοχή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και απέτυχε παταγωδώς – προξενώντας ωστόσο ρήγματα με την ανεξαρτητοποίηση ορισμένων βουλευτών τους – έβαλε σε εφαρμογή το πολιτικά δόλιο σχέδιο της εξαγοράς τους, προκειμένου να ψηφίσουν οι βουλευτές των «ΑΝΕΛ» πρόεδρο της Δημοκρατίας και να αποτρέψουν έτσι την διενέργεια εκλογών, κάτι που κατά αδήριτο τρόπο υπαγορεύει σήμερα το λαϊκό αίσθημα και συνιστά την μόνη δημοκρατική διέξοδο, για να ξαναγυρίσει ο τόπος στην ομαλότητα και να ξεκινήσει ταχύτατα, η κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότησή του. Την γνωστή σε όλους μας δηλαδή επιχείρηση «κουμπαράς», που κατήγγειλε ο ασυμβίβαστος δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος απο την «kontranews», αλλά δεν πήραμε πειστικές απαντήσεις για την διαλεύκανσή της !!! Πέραν των σοβαρών καταγγελιών για χρηματισμό-εξαγορά των έντιμων βουλευτών των «ΑΝΕΛ» που με δημοκρατικό ήθος και πολιτική αξιοπρέπεια σθεναρά απέκρουσαν την προηγούμενη περίοδο, μόλις προχτές είδε το φως της δημοσιότητας η σοβαρότατη καταγγελία απόπειρας χρηματισμού του ευπρεπούς και έντιμου Βουλετή των «ΑΝΕΛ» Παύλου Χαϊκάλη. Πάραυτα το σύστημα βρήκε τις κατάλληλες διεξόδους να συκοφαντήσει πολιτικά την καταγγελία ως «στημένη γελοιότητα» του έντιμου Παύλου Χαϊκάλη και όχι μόνον τούτο, αλλά και να τον καταγγείλει απο απο πάνω, για πολιτική προβοκάτσια. Όμως το κοινωνικό ήθος και η πολιτική ευπρέπεια του Παύλου Χαϊκάλη είναι εγνωσμένα και αδιαμφισβήτητα εδω και χρόνια. Άλλων – που εμπλέκονται στην καταγγελία- το ήθος τίθεται εν αμφιβόλω. Για τον τρόπο που λειτούργησαν και τις εντολές που έλαβαν και εξετέλεσαν. Με την αρωγή λοιπόν των συστημικών media – που ελέγχει πλήρως και για τα χρέη τους – των μίσθαρνων οργάνων της πραιτωριανής προπαγάνδας, αλλά και των εξωνημένων κονδυλοφόρων της, η κυβέρνηση ρίχνει τόνους λάσπης εναντίων των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», συκοφαντεί πολιτικά τον έντιμο Παύλο Χαϊκάλη και προσπαθεί να δημιουργήσει καθεστώς ηθικής και πολιτικής τρομοκρατίας, ώστε μέσα σε κλίμα πολιτικού ζόφου, να συρθούν ενεοί οι βουλευτές και να ψηφίσουν τον – αξιοπρεπή, αλλά πολιτικά ανακόλουθο με τις ιστορικές περιστάσεις της χώρας κατά τα άλλα – Σταύρο Δήμα. Αποτρέποντας έτσι τις εθνικές εκλογές που υπαγορεύει το λαϊκό αίσθημα και νομιμοποιώντας πολιτικά η κυβέρνηση με τεχνικές συνθήκες εργαστηρίου την παρουσία της, προκειμένου να περάσει τα νέα τροϊκανά μέτρα, της οριστικής εξόντωσης του ελληνικού λαού.

Στο ίδιο μήκος κύμματος της πολιτικής εργολαβίας λάσπης που εξαπολύει η κυβέρνηση κατά οιουδήποτε πολιτικού αντιπάλου της, άρχισαν μετ΄επιτάσεως προ της διαφαινόμενης προσφυγής στις εθνικές εκλογές, τα συστημικα media-ανδράποδά της, την ΜΕΓΑλη επιχείρηση κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού, για την επερχόμενη κατάρρευση με την προσφυγή στις εκλογές, το θλιβερό παραμύθι του grexit-εξόδου της Ελλάδας απο την ευρωπαϊκή οικογένεια, της δήθεν φτωχοποίησης του ελληνικού λαού – μα φτωχότερα απο σήμερα δεν πάει !!! – και άλλες ανόητες αντίστοιχες παπαγαλίες, που κατασκευάζουν οι νοσηροί εγκέφαλοι της κυβερνητικής πολιτικής προπαγάνδας.

Ωστόσο όμως, όλοι αυτοί οι θλιβεροί υπηρέτες της νέας τάξης πραγμάτων, που με την αρρωστημένη οικονομική θεολογία της επικυριαρχίας των αγορών, οδήγησαν στον όλεθρο και την κοινωνική εξαχρείωση τον ελληνικό λαό και εκφύλισαν πολιτικά τις ελπίδες των σπουδαίων ευρωπαίων οραματιστών Σουμάν και Μονέ, για την Ευρώπη της ευημερίας και των λαών, πολύ σύντομα θα πάρουν την προσήκουσα απάντηση απο τον ίδιο τον ελληνικό λαό. Ο οποίος στις αναπότρεπτες εθνικές εκλογές, θα δώσει ηχηρό ράπισμα, σε όσους τον φτωχοποίησαν και τον οδήγησαν στον ηθικό εξευτελισμό. Στις 25 του Γενάρη 2015, εθνικές εκλογές και τον λόγο έχει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός !!!

*Ο συγγραφέας Πάνος Ν. Αβραμόπουλος, είναι M.Sc Δ/χος Μηχανικός Ε.Μ.Π.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων