Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε…νέες περιπέτειες!

Στα κάτω της είναι το τελευταίο διάστημα η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η προανακριτική επιτροπή για την λίστα Λαγκάρντ δεν τραβάει, τα φώτα της δημοσιότητας έχουν υποχωρήσει από πάνω της και η ίδια αισθάνεται ότι δεν συνεισφέρει όσο θα έπρεπε ή θα επιθυμούσε στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία. Ουσιαστικά νιώθει ότι δεν έχει κάποιον κεντρικό ρόλο στο κόμμα της…

Διαπιστώνοντας την μελαγχολία της κ. Κωνσταντοπούλου, η Κουμουνδούρου την επιφόρτισε με το έργο της συνέχισης της κόντρας με την Νέα Δημοκρατία για το θέμα Παπαγεωργόπουλου. Άλλωστε οι κόντρες αποτελούν προνομιακό πεδίο της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ στην α’ Αθηνών.

Όπως μάλιστα φάνηκε και από τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα η κ. Κωνσταντοπούλου η διάθεσή της ανέβηκε τόσο πολύ που υποσχέθηκε δημοσίως στους επικοινωνιακούς επιτελείς της Συγγρού ότι η απάντησή τους σε (μόνο) 12+2 ερωτήματα που τούς έθεσε θα αξιοποιηθεί για κάθε νόμιμη χρήση. Ουσιαστικά δηλαδή η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ απείλησε εκείνους που θα τής απαντήσουν-αν της απαντήσουν- πως ανεξάρτητα από το περιεχόμενο των όσων θα πουν εκείνη ενδεχομένως να τούς στείλει στην δικαιοσύνη. “Αρκετά ανεχθήκαμε τον ασύδοτο και ασύγγνωστο ευτελισμό της πραγματικότητας και της ζωής μας από συγκοινωνούντες πολιτικούς και επικοινωνιακούς σαλτιμπάγκους” αναφέρει σε μακροσκελέστατη ανακοίνωσή της προειδοποιώντας με τον γνώριμό της τρόπο πως όσοι συκοφαντούν θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της λασπολογίας, χυδαιολογίας και ανωνυμογραφίας τους.

Ο…αέρας που δίνει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια σε πολλά στελέχη. Επανειλημμένως έχουν επισημάνει στον Αλέξη Τσίπρα ότι ο τρόπος με τον οποίο η σύντροφός τους χειρίζεται τα θέματα προκαλεί βλάβες και όχι ωφέλειες για τον χώρο. Εκείνος όμως δεν ακούει αφού ως γνωστό η αδυναμία που έχει στην κ. Κωνσταντοπούλου έχει προκαλέσει πολλές φορές εντάσεις μέσα στο κόμμα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων