Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Ήταν ένας γάτος ασπρόμαυρος πονηρός

Είναι αλήθεια ότι κατά καιρούς έχουμε έρθει αντιμέτωποι με πραγματικά εμπνευσμένους τρόπους παραβίασης των ελέγχων, τους οποίους σκαρφίζονται οι κρατούμενοι στα διάφορα σωφρονιστικά ιδρύματα ανά τον κόσμο προκειμένου να περάσουν μέσα με λαθραίο τρόπο παράνομα αντικείμενα όπως ναρκωτικές ουσίες μέχρι και κινητά τηλέφωνα!

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στη Δημοκρατία του Κόμι, στη βόρεια Ρωσία, όπου ο δράστης συνελήφθη την ώρα που σκαρφάλωνε το φράχτη ασφαλείας για να περάσει μέσα στο ίδρυμα το εμπόρευμα!! Οι ρωσικές σωφρονιστικές αρχές έμειναν έκπληκτοι όταν συνειδητοποίησαν ότι ο εισβολέας δεν ήταν άλλος από έναν θαρραλέο …γάτο!!

Ο γάτος εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής, την ώρα που σκαρφάλωνε στον τοίχο της σωφρονιστικής φυλακής Αρ. 1, έχοντας δεμένα στην πλάτη του το εμπόρευμα: δύο κινητά τηλέφωνα και τους φορτιστές τους.

Όπως γίνεται στις περιπτώσεις αυτές, οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του εισβολέα ασπρόμαυρου γάτου, όπου μπορεί κανείς να διακρίνει καθαρά το «φορτίο» του, δεμένο με κολλητική ταινία επάνω του.

“Έχουν γίνει και στο παρελθόν προσπάθειες από τους κρατούμενους να περάσουν απαγορευμένα αντικείμενα στο σωφρονιστικό κατάστημα. Όμως στην περίπτωση του γατιού, έχουμε μείνει άφωνοι: κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της φυλακής», ανέφερε μια πηγή των φυλακών.

Είναι αλήθεια ότι οι κρατούμενοι στα σωφρονιστικά ιδρύματα έχουν άπλετο χρόνο σκέψης κατά τη διάρκεια παραμονής τους εκεί! Όρεξη να έχουμε να ακούμε και να διαβάζουμε γι’ αυτές τις…εμπνεύσεις!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων