Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Η ανησυχία του Παλατιού για το χρώμα των παιδιών και οι τάσεις αυτοκτονίας της Μέγκαν

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα, αφού το ζευγάρι αναφέρθηκε σε πολλά «καυτά» ζητήματα, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι στο Παλάτι υπήρξε ζήτημα για το χρώμα του δέρματος που θα είχε ο γιός τους.

Οι δυό τους έκαναν εκτεταμένη αναφορά στην απουσία στήριξης από το Παλάτι στις πολλές ρατσιστικές επιθέσεις που δέχθηκαν, τονίζοντας ότι ο ρατσιστικός λόγος κατά της Μέγκαν ήταν συνεχής και ανεξέλεγκτος, χωρίς να υπάρξει κάποια αντίδραση από το Παλάτι.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε εγείρει ανοιχτά θέμα για το χρώμα του γιου τους, γεγονός που σόκαρε πολλούς στην Βρετανία.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε αναφερθεί στο ζήτημα, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ τόνισε ότι την περίοδο εκείνη, βλέποντας ότι δεν είχε την απαιτούμενη υποστήριξη από το περιβάλλον του Χάρι, είχε τάσεις αυτοκτονίας.

Ο Πρόγκιπας εξέφρασε ανοιχτά την απογοήτευσή του για τον πατέρα του, Πρίγκιπα Κάρολο, και τη στάση που τήρησε όλο αυτό το διάστημα, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν δεχόταν τα τηλεφωνήματά του όταν ο ίδιος και η σύζυγός του αποφάσισαν να μετακομίσουν στον Καναδά.

Αντίθετα, το ζευγάρι τόνισε ότι έχει διατηρήσει συχνή επικοινωνία με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ ο Χάρι αποκάλυψε πως έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις του και με τον αδερφό του, Πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο Χάρι τόνισε ότι ανακάλυψε απότομα πόσο παγιδευμένος ήταν μέσα στο σύστημα της βασιλικής οικογένειας, επισημαίνοντας ότι το ίδιο ισχύει για τον πατέρα του και τον αδερφό του οι οποίοι ζουν υπό το φόβο των βρετανικών ταμπλόιντ.

Για την απομάκρυσνή του από τη βασιλική οικογένεια είπε ότι στόχος του ήταν να αποφύγει να δει το ίδιο σενάριο με τη Νταϊάνα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ήθελα να δω την ιστορία να επαναλαμβάνεται, όπως στο θάνατο της Νταϊάνα την οποία κυνηγούσαν οι παπαράτσι». Όπως επισήμανε η κατάσταση τώρα είναι πολύ χειρότερη εξαιτίας του ρατσιστικού λόγου που επικρατεί αλλά και των social media που δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα.

Οι δυό τους είπαν ότι επιθυμία τους είναι να συνεισφέρουν ενεργά στη βασιλική οικογένεια διατηρώντας ωστόσο την αυτονομία τους, ενώ παραδέχθηκαν ότι η οικογένεια του απέκοψε οικονομικά και χρειάστηκε η συνεισφορά του ηθοποιού Τάιλερ Πέρι ο οποίος τους παραχώρησε την έπαυλή του στην Καλιφόρνια και την προσωπική του φρουρά.

Στο τέλος της συνέντευξης ο Πρίγκιπας Χάρι τόνισε ότι δεν έχει μετανιώσει για κάτι μέχρι στιγμής, ενώ η Μέγκαν επεσήμανε ότι μετάνιωσε για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο Παλάτι όταν τηςείπαν ότι θα είναι προστατευόμενη.

Η συνέντευξη θα προβληθεί στην Ελλάδα σήμερα στις 16:00 στον ΑΝΤ1.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων