Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, 2022

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου για την εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis

Ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου με αφορμή την εμπλοκή του στη δικογραφία για τη Novartis που έφτασε στη Βουλή, απάντησε το βράδυ της Τρίτης από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, το οποίο και παρουσιάζει.

«Μου είπαν πως με αναφέρει ένας από τους τρεις μάρτυρες (σ.σ. της υπόθεσης Novartis). Δεν έχω γνωρίσει ποτέ τον κ. Φρουζή. Τον ξέρω από φωτογραφίες, τώρα τον είδα. Λένε πως έκανα δημόσιες σχέσεις και έναντι ανταλλαγμάτων του έκλεινα ραντεβού.» είπε αρχικά, και συνέχισε:

«Αν όλη η δικογραφία είναι σαν την αναφορά στο πρόσωπό μου αρχίζω κ ανησυχώ πάρα πολύ. Δεν τον γνωρίζω ούτε κατ’ όψιν, τον είδα πρώτη φορά με τον θόρυβο που δημιουργήθηκε.

»Το δικό μου μαγαζί, ένα μεγάλο μαγαζί 30-35 εκατ. τζίρο, δεν θα έκλεινε ραντεβού με κανέναν σε κανέναν έναντι καταχώρησης ή διαφήμισης. Όποιοι δέχθηκαν τηλεφώνημα από μένα για ραντεβού με τον Φρουζή να πάρουν τώρα τηλέφωνο.

Λένε ότι πήρα δυο-τρία χιλιάρικα όλα όλα. Αν και τα άλλα στοιχεία της δικογραφίας είναι τέτοια, αρχίζω να αμφιβάλλω για τη σοβαρότητα του θέματος».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων