Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Η Χριστίνα Κοντοβά γιορτάζει για πρώτη φορά την μητρότητα

Για πρώτη φορά γιορτάζει η Χριστίνα Κοντοβά τη Γιορτή της Μητέρας ως μητέρα και η χαρά της είναι μεγάλη.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας που δημοσιοποίησε πρόσφατα την απόφασή της υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα βρίσκεται εκεί το τελευταίο διάστημα προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην μικρή Εϊντα.

Το πρωί της Κυριακής και με αφορμή τη Γιορτή της μητέρας η Χριστίνα Κοντοβά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία αγκαλιά με τη μικρή Έιντα, στην οποία σχολίασε με νόημα: «Πρώτη φορά «μαμά».

Η Χριστίνα Κοντοβά είχε γνωστοποιήσει την υιοθεσία της μικρής, πριν από μερικές εβδομάδες, κάνοντας μια μακροσκελή ανάρτηση.

HTML tutorial

“Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα από τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά από μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία. Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία. Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί… στην άλλη άκρη της γραμμής… Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα».

Πηγή: iefimerida.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων