Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Η δεύτερη μεγάλη ήττα του Μίτσελ

Η υπόθεση Μπόατενγκ εξελίσσεται σε μέγα φιάσκο για τον Ολυμπιακό και στη δεύτερη προσωπική «ήττα» του Μίτσελ απέναντι στον Μαρινάκη, στη διάρκεια της έως τώρα συνεργασίας τους. 

Δεν βάζουμε στο «άθροισμα» τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβάντε, μια ομάδα που υποτίθεται ότι ήξερε απ’ έξω κι ανακατωτά ο Ισπανός τεχνικός αλλά στο γήπεδο κάτι τέτοιο δεν φάνηκε.

Οι πρώτοι «τριγμοί» στην εμπιστοσύνη της διοίκησης προς τον προπονητή ήρθαν μετά τις απανωτές φτωχές εμφανίσεις του Ολυμπιακού στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρινάκης τα άκουσε από την εξέδρα, το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης στράφηκε προς τους παίκτες, ο Μίτσελ επισήμως δέχτηκε την προεδρική κάλυψη, αλλά ευχαριστημένοι με την πρόοδο της ομάδας στις μέρες του Ισπανού δεν είναι στον Ολυμπιακό.

Τώρα έρχεται η ιστορία με τον Μπόατενγκ. Ο Ολυμπιακός δέχεται την εισήγηση του Μίτσελ να φέρει για προπονήσεις και να κάνει συμβόλαιο με έναν ποδοσφαιριστή της απολύτου εμπιστοσύνης του Ισπανού, καθώς τον είχε δύο χρόνια στην Χετάφε και τον θεωρεί απαραίτητο για την επόμενη σεζόν. 

Ο Μπόατενγκ ήταν στα δικαστήρια με την Ντνίπρο, μετά από καιρό κέρδισε την υπόθεση ενώ συνέχιζε να γυμνάζεται με τον Ολυμπιακό και λειτουργούσε ως παίκτης της ομάδας. Και μόλις απελευθερώθηκε από τους Ουκρανούς, εξαφανίστηκε από την Ελλάδα. Στον Ολυμπιακό τον έψαχναν και δεν τον έβρισκαν την ώρα που στην Αγγλία οργίαζε η φημολογία πως ο Γκανέζος πέρασε από εξετάσεις και υπέγραψε στη Φούλαμ. Όταν τον βρήκαν τους είπε ότι είναι στην Ισπανία, επιστρέφει πριν από το Πάσχα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το Πάσχα πέρασε, ο Χριστός Ανέστη, ο Μπόατενγκ δεν εφάνη!

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον παίκτη όπως κάθε ασυνεπή επαγγελματία και θα ψάξει για άλλον αμυντικό χαφ, αλλά η στάση του Μπόατενγκ απέναντι στον Μίτσελ και η προδοσία της εμπιστοσύνης που είχε από τον Ισπανό τεχνικό «μικραίνουν» τον Μπόατενγκ ως άνθρωπο και τον… Μίτσελ στα μάτια του Μαρινάκη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων