Η διατροφολόγος Χριστίνια Μπαλαμώτη έδωσε συμβουλές για την επόμενη μέρα του Πάσχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ.
Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι καλό είναι να μην περνάμε σε στερητικές λύσεις και δίαιτες. «Αυτό που θα μπορούσαμε ενδεχομένως να κάνουμε σήμερα είναι να φάμε λίγο πιο συντηρητικά και ίσως να αποφύγουμε κοκορέτσι, αρνί, κατσίκι»
Πρόσθεσε ότι θα μπορούσαμε το κρέας που περίσσεψε να το παγώσουμε ή να το καταψύξουμε και να το φάμε κάποιες μέρες μετά.
Ακόμα είπε ότι λόγω της ενδεχόμενης κατανάλωσης αλκοόλ χαρακτηριστικό της επόμενης μέρα του Πάσχα είναι η αφυδάτωση οπότε προτείνεται ενυδάτωση με φυσικούς χυμούς και με νερό.