Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Η ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια

Κριός

Σήμερα θα είσαι σε αρκετή ένταση για ζητήματα που νιώθεις ότι δεν προχωρούν όπως θα ήθελες. Δεν αποθαρρύνεσαι όμως και ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Σε βεβαιώνω ότι με ότι και να καταπιαστείς θα το καταφέρεις πάρα πολύ καλά.

Ταύρος

Η επικοινωνία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της μέρας. Θα καταφέρεις πάρα πολλά. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι την τελευταία περίοδο. Προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή ούτε βιαστικές κινήσεις. Φρόντισε σήμερα να εξωτερικευτείς σε δικά σου άτομα.

Δίδυμος

Μην αφήσεις τους δισταγμούς και τις φοβίες σου να καθυστερήσουν την εξέλιξή σου. Άσε στην άκρη τη νευρικότητα και τον εγωισμό σου γιατί μπορεί να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σε έχουν στηρίξει και είναι αρκετά χρήσιμοι για σένα. Μην αρνηθείς την βοήθεια που μπορεί να θέλουν να σου δώσουν δικά σου άτομα.

Καρκίνος

Από σήμερα προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις αντικειμενικά. Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και να μη φοβάσαι τίποτα. Αυτά που έχεις θέσει ως στόχους στο μυαλό σου θα τα πετύχεις άνετα και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τόλμησε αυτά που θέλεις να κάνεις και θα δεις ότι στο τέλος τα αποτελέσματα θα είναι πολύ ικανοποιητικά.

Λέων

Αυτό το διάστημα θα σε χαρακτηρίζει μια τάση να εξερευνήσεις τα ενδότερα της ψυχής σου αναζητώντας τις αιτίες που σου προκαλούν ένα συναίσθημα ανικανοποίητου. Οι μυστικές επαφές και οι όποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες, έρχονται τώρα στο φως αλλάζοντας τα δεδομένα. Οι εξελίξεις της τελευταίας περιόδου θα σου φέρουν αρκετή ψυχική γαλήνη.

Παρθένος

Σήμερα θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα στην ζωή σου που σε κουράζουν. Με την εντιμότητα που έχεις και την εξυπνάδα σου θα καταφέρεις να βγεις από το αδιέξοδο και να ηρεμήσεις. Τόλμησε να κάνεις στη ζωή σου όσες αλλαγές απαιτούνται για να καλυτερέψουν τις συνθήκες της. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις για όλα αυτά σε δικά σου άτομα.

Ζυγός

Ξεκινάει μια νέα περίοδος στη ζωή σου και παρουσιάζονται νέες εξελίξεις και ευκαιρίες στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να τις αρπάξεις άμεσα και να τις εκμεταλλευτείς. Έχεις πολλές δυνατότητες που θα πρέπει κάποια στιγμή να τις αξιοποιήσεις για να νιώσεις καλύτερα.

Σκορπιός

Σήμερα πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά θα πρέπει να αναμένεις τις εξελίξεις που θα έρθουν. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και έχεις την εξυπνάδα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε μπορεί να σου παρουσιαστεί.

Τοξότης

Η συμβουλή για σήμερα είναι να μην αντιδράσεις σπασμωδικά σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε δυσκολέψουν. Μερικές φορές, μπορεί η τύχη να ανατρέπει προσωρινά τα σχέδια σου χωρίς να το περιμένεις αλλά δεν πρέπει να εκνευριστείς με τίποτα γιατί σε βεβαιώνω ότι όλα θα έρθουν καλύτερα από ότι τα περιμένεις.

Αιγόκερως

Κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να κάνεις σήμερα κι ο εκνευρισμός που θα έχεις για κάποιες υποθέσεις σου πρέπει να αποβληθούν άμεσα και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα και θα δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται.

Υδροχόος

Η «μάχη» που ξεκίνησε συνεχίζεται, άλλοτε με μικρές νίκες και άλλοτε με απώλειες. Βλέπεις το κλίμα στα θέματα που σε απασχολούν είναι αμφίρροπο και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν και σπουδαίες εγγυήσεις. Εσύ θα πρέπει να επιδεικνύεις υπευθυνότητα και προσήλωση σε αυτά που έχεις αναλάβει για να μπορέσεις στην επόμενη περίοδο να γευτείς καλύτερα «πράγματα». Όπου έχεις δισταγμούς και αμφιβολίες και όπου βλέπεις ότι το κλίμα μυρίζει μπαρούτι -ιδιαίτερα στα οικογενειακά θέματα άστα για αργότερα. Τώρα είναι σαν να ψαρεύει κάποιος σε θολά νερά.

Ιχθύς

Σήμερα η μέρα σου θα είναι αρκετά καλή. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Με τον προγραμματισμό και την ευστροφία σου είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων