Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

«Η μαμά και ο μπαμπάς τσακώνονταν, από το πολύ κλάμα, η μπέμπα έσκασε και πέθανε» έλεγε η Τζωρτζίνα όταν πέθανε η Ίριδα

Μετά τον θάνατο της Ίριδας οι σχέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη βρίσκονταν στο «κόκκινο», την ώρα που τα γραπτά μηνύματα που αντάλλασσαν την περίοδο μετά τον θάνατό της προσθέτουν νέα κομμάτια στο παζλ.

Μία φίλη του ζευγαριού, στην οποία είχε φιλοξενηθεί η αδικοχαμένη Τζωρτζίνα τις ημέρες κοντά στην κηδεία της αδελφής της, Ίριδας, όσο και την ημέρα που η Ρούλα απειλούσε πως θα έβαζε τέλος στη ζωή της, σπάει τη σιωπή της και τα όσα είπε στο «Τούνελ», είναι αποκαλυπτικά και «δένουν» με τα μηνύματα οργής που αντάλλαξε το ζευγάρι και ήρθαν τα πάνω – κάτω.

«Κάπως είχαν ηρεμήσει η Ρούλα και ο Μάνος μεταξύ τους, ξανατσακώθηκαν όμως και μετά ο Μάνος έφυγε από το σπίτι. Η Τζωρτζίνα μου είχε πει: Επειδή η μαμά και ο μπαμπάς τσακωνόντουσαν, από το πολύ κλάμα, η μπέμπα έσκασε και πέθανε» λέει η φίλη του ζευγαριού στο «Φως στο Τούνελ».

«Η Τζωρτζίνα έκανε σε μένα τη ζωγραφιά με τη μαυρίλα τότε που πέθανε η Ίρις. Όταν ήταν στο σπίτι την άκουσα να λέει στο δικό μου παιδί: “Μου πήρε ο Θεός τις δύο μου αδελφούλες και έμεινα χωρίς… Δεν έχω αδελφάκια, θα είμαστε μαζί αδελφάκια”», ανέφερε χαρακτηριστικά το πρόσωπο που βρισκόταν πολύ κοντά στην οικογένεια.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων