Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Η Μαρί Κυριακού απαντά για τον θάνατο του Μίνωα και για κακόβουλα δημοσιεύματα

Να σπάσει τη σιωπή της αποφάσισε η Μαρί Κυριακού αναφορικά με το θάνατο του πρώην συζύγου της και γνωστού επιχειρηματία Μίνωα Κυριακού.

Με δημόσια ανακοίνωσή της, την οποία υπογράφει ως Μαρί Κωνσταντάτου, η πρώην σύζυγος του Μίνωα Κυριακού δηλώνει συντετριμμένη για το θάνατο του ενώ κάνει λόγο για ένα συναινετικό διαζύγιο στο οποίο προέβησαν μετά από 13 χρόνια έγγαμου βίου. Μάλιστα, η κ. Κωνσταντάτου δηλώνει πως επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος σε οτι αφορά κακόβουλα δημοσιεύματα τα οποία έχουν ως στόχο να θίξουν την τιμή και την υπόληψή της αναφερόμενα σε δήθεν εξωσυζυγικές της σχέσεις ή δήθεν βλέψεις της στην περιουσία του Μίνωα Κυριακού.

Η ανακοίνωση της κ. Κωνσταντάτου έχει ως εξής:

«Με αφορμή κάποια κακόβουλα δημοσιεύματα, τα οποία εξακολουθούν να αναφέρονται σε ανύπαρκτα περιστατικά και να προβαίνουν σε αθεμελίωτες κρίσεις και σε εσφαλμένα συμπεράσματα, αισθάνομαι υποχρεωμένη να δηλώσω τα ακόλουθα, προς αποκατάσταση της αλήθειας που σκόπιμα διαστρεβλώνεται:

HTML tutorial

Είμαι καταρχήν συντετριμμένη από τον θάνατο του Μίνωα, με τον οποίο υπήρξαμε παντρεμένο για 13 ολόκληρα χρόνια. Τη σχέση μας χαρακτήριζε αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός, παρά το χωρισμό μας, στον οποίο καταλήξαμε με την υποβολή κοινής αίτησης προς έκδοση συναινετικού διαζυγίου. Το γεγονός οτι παραβρέθηκα στην κηδεία του και τον αποχαιρέτησα, υπήρξε μια μικρή παρηγοριά για μένα.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του γάμου μας ήμουν αφοσιωμένη στον σύζυγό μου. Μετά τον χωρισμό μας, πρώτιστη επιδίωξή μας υπήρξε η διευθέτηση των όποιων μεταξύ μας εκκρεμοτήτων, ώστε και μετά την έκδοση του διαζυγίου μας, η αμοιβαία μεταξύ μας εκτίμηση και ο σεβασμός  να διατηρηθούν στο ακέραιο. Η αναφορά δε σε δημοσιεύματα ψευδών γεγονότων που προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψή μου περί δήθεν εξωσυζυγικών σχέσεών μου, ή για δήθεν βλέψεις μου στην περιουσία του Μίνωα μόνο κακοβουλία καταδεικνύουν, επιφυλάσσομαι δε να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου σε βάρος παντός υπευθύνου.

Μαρί Κωνσταντάτου»

μαρι-κυριακου η μαρι-κυριακου

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων