Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Η ΝΔ ζητά Εξεταστική Επιτροπή για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη

To γάντι στον Αλέξη Τσίπρα ρίχνει η ΝΔ καλώντας τον να απαντήσει σχετικά με «τα πραγματικά του σχέδια και τη μεθόδευση της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη την οποία διαπραγματευόταν με τον κ. Σόιμπλε», μετά τη συνέντευξη Βαρουφάκη στο Πρώτο Θέμα.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου της ΝΔ τονίζει πως «τα 7 sms των κ. κ. Βαρουφάκη και Τσίπρα πριν το Eurogroup της 11ης Μαΐου του 2015 που βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας, αποτελούν την πιο δυνατή απάντηση σε όσους κατηγορούσαν τη Νέα Δημοκρατία ότι κινδυνολογούσε όταν προειδοποιούσε ότι ο κ. Τσίπρας παίζει τη χώρα στα ζάρια».

Σύμφωνα με τη ΝΔ «οι νέες αποκαλύψεις καθιστούν επιβεβλημένη την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για εκείνη την σκοτεινή περίοδο, που έχει ζητήσει η Νέα Δημοκρατία» και οι πολίτες, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, πρέπει να μάθουν την αλήθεια.

«Και θα τη μάθουν με τη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Να ξέρει, τέλος, ο κ Τσίπρας ότι αντί για το “τάιμ άουτ” που του πρότεινε ο κ. Σόιμπλε, οι Έλληνες του σφύριξαν ήδη τη λήξη του παιχνιδιού» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων