Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Η νέα εκδοχή της Ferrari 812 έρχεται από την Κόλαση

Οι Ιταλοί βάζουν φωτιά στην άσφαλτο με το νέο τους δαίμονα

Ο Μάιος αναμένεται να είναι ένας υπέροχος μήνας. Το άνοιγμα του τουρισμού θα σημάνει λογικά το άνοιγμα της εστίασης και επιτέλους θα επιστρέψουμε σε μία μορφή κανονικότητας. Ωστόσο υπάρχει κι άλλος λόγος ώστε να μετράμε αντίστροφα για τον 5ο μήνα του χρόνου. Και μας τον προσφέρει στο πιάτο η Ferrari.

Ο ιταλικός κολοσσός θα παρουσιάσει μία νέα εκδοχή της 812 Superfast και μάλιστα στην πιο «καυτή» μορφή της. Μάλιστα τα αποκαλυπτήρια θα τα κάνει ο ιστορικός της εταιρείας, Marcel Massini, ενώ μία πρώτη γεύση θα πάρουν στις 21 Απριλίου οι επίλεκτοι πελάτες της Ferrari.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για την τελευταία 812 με τον ατμοσφαιρικό V12 τοποθετημένο μπροστά, ωστόσο το μεγάλο ερώτημα βρίσκεται στο όνομα. Το GTO που ως λογότυπο θα υπάρχει στο πίσω μέρος του οχήματος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ενώ το Daytona και το Imola βρίσκονται επίσης στη λίστα. Κάποιοι στοιχηματίζουν στα αρχικά VS που παραπέμπει στην ειδική έκδοση «Versione Speciale» αλλά ας είμαστε ειλικρινείς.

HTML tutorial

Ποιος θα ασχοληθεί με το όνομα όταν έχεις μπροστά σου ένα τέτοιο κουκλί;

Playboy.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων