Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Η νέα Mercedes-Benz V-Class είναι ο ορισμός της πολυτέλειας

Εδώ και αρκετά χρόνια τα πολυτελή van έχουν πάρει την θέση των κλασικών λιμουζινών στο χώρο των επιβατικών μεταφορών υψηλού επιπέδου. Κάτι που φαίνεται απόλυτα λογικό βλέποντας τη ποιότητα, την πολυτέλεια και τις παροχές που προσφέρουν αυτοκίνητα όπως η ειδικά μεταποιημένη Mercedes-Benz V-Class της εξειδικευμένης σε αυτό τον τομέα Okcu.
Η Ocku είναι μια οικογενειακή εταιρία με εξειδίκευση στην δημιουργία εξατομικευμένων πολυτελών εσωτερικών. Η V-Class Artisan όπως την έχει ονομάσει είναι η πιο πρόσφατη δημιουργία της και πραγματικά είναι ικανή να αφήσει με το στόμα ανοικτό ακόμα και τον πιο απαιτητικό. Για την ολοκλήρωση των εργασιών χρειάστηκαν περισσότερες από 4.500 εργατοώρες και περισσότερες από 200 εξατομικευμένες κατασκευές.

Μεταξύ άλλων τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι δέρμα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, αυθεντικό ξύλο αλλά και ροζ χρυσός 24 καρατίων. Αντίστοιχα προηγμένη είναι και η τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί για τον εξοπλισμό της Artisan που μεταξύ άλλων διαθέσει ηχοσύστημα Bang & Olufsen με ενσωματωμένο Apple Airplay και σύστημα ασύρματης φόρτησης. Φυσικά υπάρχουν και όλες οι απαραίτητες ανέσεις όπως για παράδειγμα minibar, καφετιέρα, καθίσματα-πολυθρόνες με λειτουργία μασάζ ενώ δεν λείπει και το συρόμενο χώρισμα μεταξύ οδηγού και πίσω επιβατών για πλήρη διακριτικότητα. Προς το παρόν η Ocku έχει φτιάξει μόνο ένα πρωτότυπο της V-Class Artisan όμως θεωρούμε σίγουρο πως υπάρχουν αρκετοί ανά τον πλανήτη που δεν θα διστάσουν από το κόστος, που ακόμα δεν γνωρίζουμε, προκειμένου να κάνουν δικό τους ένα τέτοιο όχημα που θα μπορεί να τους μεταφέρει μέσα στην απόλυτη χλιδή.

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων