Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Νίκος Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε – Η πρώτη δήλωση του νέου προέδρου

Μετά την σαρωτική του νίκη έναντι του Γιώργου Παπανδρέου, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης έκανε πριν λίγο τις πρώτες δηλώσεις, ενώ συγκεντρωμένα μέλη και φίλοι της παράταξης φώναζαν συνθήματα υπέρ του.

Ευχαριστώντας τους εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε πως με αυτή τη μεγάλη συμμετοχή έκαναν την παράταξή «πιο δυνατή και θύμισαν στον ελληνικό λαό πόσο βαθιά ρίζα έχει στην ελληνική κοινωνία.» «Με τη δική σας ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε ενωμένοι στην ανανέωση και την αναγέννηση της παράταξη.»

Κάλεσε του συνυποψηφίους τους να σεβαστούν την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννήματα για ενότητα και αυτονομία και πρόσθεσε: «Η αναμέτρηση τελείωσε απόψε. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μόνος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη.»

Ακολούθως ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν αλλά και τους χιλιάδες εθελοντές «όλων των γενεών της παράταξης που έγιναν η ψυχή και η έμπνευση.»

Σχολιάζοντας το «ρεύμα» που αφουγκράστηκε τις εβδομάδες που προηγήθηκαν της εκλογής του, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είπε πως οι νέοι ηλικιακά ψηφοφόροι «έρχονται ξανά και είναι δίπλα μας σε αυτή τη νέα πορεία. Έχω πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω (….) Η Δημοκρατική Παράταξη επέστρεψε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ ενωμένο δυνατό.»

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα. Η νέα εποχή ξεκινάει με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό με δικη σας ισχυρή εντολή

Ευχαριστώ τις εκατοντάδες χιλιαδες πολιτών, η μεγάλη συμμετοχή έκανε πιο δυνατή την παράταξη.

Συγχαίρω τους συνυποψήφιους μου ( τους ανέφερε ονομαστικά ) για τον αξιοπρεπή αγώνα που δώσαμε.

Καλώ όλους να υπερσπιστούμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα και πολιτική αυτονομία.

Η αναμέτρηση τελείωσε απόψε σήμερα, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, μόνος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παραταξη

Ευχαριστώ συγκινημένος στην οικογένεια μου και για όσους εργάστηκαν και τους χιλιαδες εθελοντές όλων γενεών της παράταξης σε όλη την Ελλάδα που ηταν η ψυχή κι έμπνευσή μας.

Δεσμεύομαι να μετατρέψω μεγάλη νίκη της παράταξης σε μεγάλη νίκη της πατρίδας

Ξεκινάμε μαζί έναν νέο ωραίο ταξίδι γιατί η δημοκρατική παραταξη επέστρεψε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε

Δείτε τις δηλώσεις Ανδρουλάκη:

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων