Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Η Rihanna, το πιο καυτό κορίτσι του πλανήτη

Το πιο hot girl του πλανήτη είναι αυτή τη στιγμή η Rihanna, σύμφωνα με σχετική λίστα του Complex magazine. Είναι ακόμη ένας τίτλος για τη super star από τα νησιά Barbados, που δείχνει ότι και το 2013 είναι η χρονιά της.

Έχοντας κερδίσει το 7ο της Grammy το Φεβρουάριο, έχοντας γίνει η καλλιτέχνης με τα περισσότερα νο1 hits στην ιστορία του Billboard, με νέο album αλλά και “διαμαντένια” περιοδεία ανά τον κόσμο, που, αυτές τις μέρες, βρίσκεται σε ευρωπαϊκό έδαφος, η Rihanna κατακτά ακόμη μία πρωτιά…

Στη λίστα του Complex magazine, ξεπερνάει έτσι την Alison Brie που είναι στο νο2, την Jennifer Lawrence που βρίσκεται στην τρίτη θέση και την Beyonce στην τέταρτη.

Στην ίδια λίστα και σε υψηλές θέσεις βρίσκονται ακόμη οι Kerry Washington, Selena Gomez, Miley Cyrus, Nicki Minaj και Kim Kardashian.

Η Rihanna πάντως αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στη Βαρκελώνη για την περιοδεία της Diamonds και δείχνει πλήρως αφοσιωμένη στη δουλειά της καθώς η ερωτική της ζωή πήρε πάλι την κάτω βόλτα μετά τον χωρισμό με τον έρωτα της ζωής της, όπως τον έχει αποκαλέσει, Chris Brown, ο οποίος επέστρεψε στην τέως αγαπημένη του Karrueche Tran με την οποία φέρεται να συγκατοικεί ήδη!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων