Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Η Σάρον Στόουν και η αδερφή της είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον παππού τους

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Σάρον Στόουν που αποκάλυψε τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του παππού της.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει στη νέα της βιογραφία «The Beauty of Living Twice», εκείνη και η αδερφή της Κέλι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού τους.

Στο βιβλίο, η Στόουν αποκαλύπτει ότι τα δύο ανήλικα κορίτσια κακοποιήθηκαν από τον παππού τους, Clarence Lawson – με τη βοήθεια της γιαγιάς τους, την οποία επίσης κακοποιούσε ο Lawson.

Σύμφωνα με όσα συγκλονιστικά γράφει η διάσημη ηθοποιός η γιαγιά τους ήταν αυτή που κλείδωσε εκείνη μαζί με την αδελφή της σε ένα δωμάτιο με τον παππού τους, που τις κακοποιούσε σεξουαλικά.Ήταν ακόμη νήπια…

Στην κηδεία του Lawson (που πέθανε από καρδιακή προσβολή όταν η Στόουν ήταν 14 ετών), η ηθοποιός έφτασε στο φέρετρο για να ελέγξει ότι δεν μπορούσε πλέον να τους βλάψει. «Τον έσπρωξα, και η περίεργη ικανοποίηση που επιτέλους πέθανε με σόκαρε», γράφει. «Κοίταξα την Κέλι και κατάλαβε. Ήταν 11 χρονών και όλο αυτό είχε τελειώσει»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων