Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Η συμβουλή του Γκάλη στον Αντετοκούνμπο: «Μην χαλαρώσεις. Είναι δύσκολο να κρατηθείς ψηλά» (βίντεο)

Για την είσοδό του στο Hall of Fame, την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και το αν του έχει γίνει πρόταση για την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισής (ΕΟΚ) μίλησε ο Νίκος Γκάλης σε συνέντευξή του, δίνοντας και μια συμβουλή στον MVP του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Νίκος Γκάλης μίλησε για διάφορα θέματα με τα πιο σημαντικά να είναι τα ακόλουθα:

Για την είσοδο στο Hall of Fame: «Ήμουν ένα φτωχόπαιδο που μεγάλωσα στους δρόμους, έπαιξα μπάσκετ κι έφτασα να μπω στο Hall of Fame. Βρέθηκα δίπλα στα ινδάλματά μου».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Θα του έδινα το χέρι και θα του έλεγα συγχαρητήρια. Είναι τρομερός παίκτης και έχω μάθει πως είναι και τρομερό παιδί αν και δεν τον έχω γνωρίσει. Αυτό που θα του έλεγα θα ήταν να μην νομίζει ό,τι κατάφερε κάτι και χαλαρώσει. Δεν πρέπει να χαλαρώσει. Είναι πιο εύκολο να ανέβεις ψηλά κι είναι πιο δύσκολο να κρατηθείς ψηλά».

Για τον κορωνοϊό: «Είναι δύσκολο για όλους μας. Δεν μπορώ να βλέπω άδειες εξέδρες. Αν μου έλεγαν να παίξω σε άδειο γήπεδο θα τρελαινόμουν. Εγώ έπαιζα για τον κόσμο. Πρέπει όλοι να προσέχουμε».

Για το αν του έχει γίνει πρόταση να αναμιχθεί με την ΕΟΚ: «Βοηθούσα και θα βοηθάω όποτε μου το ζητήσουν. Δε μου αρέσει να φαίνομαι, αλλά όταν με ρωτήσουν θα βοηθήσουν. Εύχομαι αυτός που θα αναλάβει να τα αγαπάει το μπάσκετ και να το κάνει πρώτα για το μπάσκετ και μετά για τον εαυτό του»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων