Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Η Ζέτα Δούκα ζητά τη στήριξη Μητσοτάκη – Σακελλαροπούλου μετά τις καταγγελίες στο χώρο της Τέχνης

Η Ζέτα Δούκα, η πρώτη ηθοποιός που με θάρρος και δύναμη μίλησε δημόσια και κατονόμασε τον άνθρωπο ο οποίος την υπέβαλε, όπως είπε σε ψυχική, λεκτική και σωματική βία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους κάνει ξανά το πρώτο βήμα και ζητά την στήριξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε ένα instagram story κάνοντας mention τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ζητώντας τους να πάρουν σαφή και καταλυτική θέση απέναντι σε όσα συμβαίνουν στον χώρο της Τέχνης.

«Οι αποκαλύψεις της σπουδαίας Σοφίας Μπεκατώρου, που έφεραν στο φως εγκλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τον αθλητικό χώρο, άνοιξαν τον Ασκό του Αιόλου, αποκαλύπτοντας αντίστοιχες πράξεις που βασανίζουν χρόνια το καλλιτεχνικό στερέωμα. Μετράμε πλέον δύο εβδομάδες και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές», ανέφερε η Ζέτα Δούκα στο μήνυμά της προσθέτοντας πως «Με όλο το σεβασμό στα αξιώματα και τα πρόσωπά σας, παρακαλούμε θερμά όπως πάρετε σαφή και καταλυτική θέση απέναντι σε αυτά τα γεγονότα, υποδεικνύοντας ένας κράτος δικαίου όπου οι πολίτες έχουμε δικαίωμα στην αλήθεια, την ισότητα και την προστασία των θεμελιωδών μας δικαιωμάτων.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων