Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Ιανουάριος 2020: Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

pappas konstantinos zodia

ΚΡΙΟΣ

Η αρχή του χρόνου θα είναι ευνοϊκή για τον ερωτικό σας τομέα, καθώς θα πειθαρχήσετε απέναντι σε θέματα, που έχουν μία χρόνια πορεία στο παρελθόν. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας και θα την χρησιμοποιήσετε προς όφελος σας, κυρίως σε ζητήματα καριέρας. Παρ’ ότι θα στραφείτε να ενισχύσετε την επαγγελματική σας κατάσταση και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, παράλληλα θα είστε ενεργοί μέσα στην σχέση σας. Ο Ερμής, θα βοηθήσει να βελτιώσετε την επικοινωνία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και κυρίως, στις ερωτικές. Τα πράγματα μέσα στην σχέση σας, θα πάρουν μία νέα τροπή και θα επικεντρωθείτε σε νέα σχέδια, που θα σας ανανεώσουν. Η τάση να αναζωπυρωθούν παρελθοντικές σχέσεις, θα είναι έντονη και θα βοηθήσει να κατακτήσετε τις επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιανουάριος θα είναι για σας, ένας μήνας γεμάτος απρόοπτα και εκπλήξεις, που θα ανανεώσουν την διάθεσή σας και θα νιώσετε την ελευθερία, που επιθυμείτε. Στο παρελθόν, ίσως εστιάσατε σε οικογενειακά θέματα που επηρέασαν, την συμπεριφορά σας και την σχέση σας. Ο νέος χρόνος, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τα πράγματα και να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας, στον σύντροφό σας. Θα μπορέσετε λοιπόν, να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας έχουν ενοχλήσει, διατηρώντας μία πειθαρχημένη στάση, καθώς ξέρετε τι θέλετε. Η ανάγκη να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο, θα σας οδηγήσει να δείξετε τα συναισθήματά σας και θα υπάρξει μία ομαλή πορεία. Τα μακρινά ταξίδια, θα είναι στο πρόγραμμα και θα τα διοργανώσετε με κέφι και χαρούμενη διάθεση. Η αλλαγή περιβάλλοντος, θα συμβάλλει ενεργά στην νέα αρχή, που είστε πρόθυμοι να κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έναρξη του νέου χρόνου, θα είναι για σας μία ανανέωση και θα δείξετε την ανεξαρτησία σας. Η Αφροδίτη, θα συμβάλλει για να εκφράσετε ελεύθερα την ερωτική σας διάθεση και θα αναζωπυρωθούν, συναισθήματα που καταπιέζατε μέχρι τώρα. Την ερωτική σας ζωή, θα την επεξεργαστείτε ως κάτι πολύτιμο για σας, καθώς θα συμβάλλει στην διατήρηση της εσωτερικής σας ισορροπίας. Η ανάγκη και επιθυμία να γνωρίσετε νέους τόπους, θα σας οδηγήσει στην διοργάνωση μακρινών ταξιδιών και θα την θεωρήσετε ευκαιρία ζωής. Οι πιέσεις και ο περιορισμός της προσωπικής σας ελευθερίας, θα είναι ένα κομβικό σημείο, που θα καθορίσουν την πορεία των ερωτικών σας σχέσεων. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι στις απαιτήσεις σας. Μην αφήνετε περιθώρια, να νιώσετε παγιδευμένοι μέσα στην σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιανουάριος, θα είναι ένας καθοριστικός μήνας, καθώς θα θελήσετε να αναδείξετε την προσωπικότητα σας και θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η αποφασιστικότητα είναι το όπλο σας, για να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας και την πορεία της σχέσης σας. Οι ριζικές αλλαγές που θα θελήσετε να κάνετε σε θέματα σχέσεων, θα πρέπει να γίνουν προσεκτικά από μέρους σας, ώστε να προστατέψουν την θέση σας και να μπορέσετε να δημιουργήσετε μία ασφάλεια την οποία έχετε ανάγκη. Ίσως υπάρξουν κάποιες μικρές μεταπτώσεις στην ψυχολογία σας και θα δυσκολευτείτε, στο να διατηρήσετε μία σταθερότητα. Η ενίσχυση της προσωπικότητάς σας και ταυτόχρονα, η εκλογίκευση των συναισθημάτων σας, θα είναι μία πρόκληση για σας. Αφήστε ελεύθερο το ένστικτό και την διαίσθησή σας και εμπιστευτείτε τα, κάθε φορά που έχουν κάτι να σας πουν. Οι αλλαγές που θέλετε να υποστηρίξετε αυτό το διάστημα, απαιτούν σθένος και τόλμη και εσείς απλά τα έχετε.

ΛΕΩΝ

Η τολμηρή και δυνατή σας προσωπικότητα, θα πάρει ενεργή θέση τον Ιανουάριο και θα προσδιορίσετε την νέα αρχή που θέλετε να κάνετε στην ζωή σας. Οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σας θα είναι σε πρώτο πλάνο, προσπαθήστε όμως να μην σας παγιδέψουν σε ενέργειες που είναι επιπόλαιες, φέρνοντας ένα αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που ζητάτε. Η ρουτίνα ίσως σας περιορίσει στις αναζητήσεις σας και σας εγκλωβίσει, σε θέματα τετριμμένα. Η διασκέδαση και οι έξοδοι, θα αυξηθούν δίνοντας σας την διαφυγή από τις δυσκολίες και φέρνοντας πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Η πρωτοτυπία θα νιώσετε ότι σας χαρακτηρίζει, αλλά κάποιες αναστολές του παρελθόντος θα σας δημιουργήσουν έναν διχασμό στις σκέψεις σας. Ενώ, θα θελήσετε να δημιουργήσετε νέες ερωτικές σχέσεις από τον εργασιακό σας χώρο, ίσως υπάρξουν αστάθμητοι παράγοντες που θα εμποδίσουν την εξέλιξή τους. Η πειθαρχία, είναι το κλειδί στην ισορροπία των πραγμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον Ιανουάριο, θα θελήσετε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να πάρετε την μερίδα ευτυχίας από την ζωή, η οποία σας ανήκει. Οι πρώτες μέρες του μήνα, θα νιώσετε ότι είναι ένα διάλλειμα ζωής και θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα, τα οποία θα σας χαρίσουν αυτοπεποίθηση και θα τονώσουν το ηθικό σας. Στην πορεία όμως, θα μπείτε στην διαδικασία να επανεξετάσετε σοβαρά την σχέση σας και να αποφασίσετε ποια θα είναι η διαδρομή της. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε χρόνια θέματα, ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσετε την θέση σας. Θα βρεθείτε σε θέση να δώσετε μία τελική ευθεία στην σχέση σας, ακόμα και την διακοπή της, αν αυτό χρειαστεί. Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε, οφείλονται στην υπέρμετρη ευαισθησία και τον συναισθηματισμό σας. Οι ελεύθεροι θα συνάψετε νέες σχέσεις με μεγαλύτερα άτομα, ή θα θελήσετε την επανασύνδεση μίας παρελθοντικής σχέσης.

ΖΥΓΟΣ

Τον Ιανουάριο, οι ερωτικές σας σχέσεις θα χαρακτηριστούν από ομορφιά και έλλειψη υποκρισίας. Ειλικρινά συναισθήματα, θα βοηθήσουν να αναθερμανθεί η ερωτική σας ζωή ή κάποια παρελθοντική σχέση, χαρίζοντάς σας μηνύματα αισιόδοξα για το μέλλον. Η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί και θα καλύψετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Ο χρόνος που θα αφιερώσετε στον σύντροφό σας θα είναι κατάλληλος να δημιουργήσει νέα υποδομή για μια μακροχρόνια πορεία. Ο Ερμής, θα βοηθήσει δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τα πράγματα και θα νιώσετε την ανάγκη, να διασκεδάσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή να μην το παρακάνετε και παραμελήσετε υποθέσεις και σοβαρά ζητήματα. Η ενέργειά σας, θα προσδιορίσει τις πράξεις σας και νέες ερωτικές περιπέτειες, θα χαράξουν την ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον Ιανουάριο, θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας. Νέες επαφές, θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον και η πορεία τους, θα σας ενθουσιάσει. Μέσα από την συμμετοχή σας σε κρυφές καταστάσεις, μπορεί να αισθανθείτε περισσότερη ελευθερία. Φροντίστε όμως, να μην το παρακάνετε και ξεφύγετε από τα επιτρεπτά σας όρια, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις. Η φαντασία σας, θα βοηθήσει να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες επαφές από το φιλικό σας περιβάλλον και να αλλάξει, η εικόνα σας για κάποια πρόσωπα. Οι κοινωνικές σας επαφές, θα αυξηθούν και η κοινωνική σας ζωή, θα είναι πιο ενεργή, αυτή την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι δυσκολίες που έχετε περάσει στο παρελθόν, έχουν επηρεάσει τις σκέψεις σας και έχουν αλλάξει την οπτική σας. Ίσως μία καχυποψία και επιφυλακτικότητα, εμφανιστεί αυτό το διάστημα και επηρεάσει την ισορροπία μέσα στην ερωτική σας ζωή. Οι εντάσεις και ο εκνευρισμός, είναι στοιχεία που μπορούν να αποπροσανατολίσουν τις αποφάσεις σας και να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Την περίοδο αυτή, θα έρθουν στο φως παρασκήνια, τα οποία θα πρέπει να ξεδιαλύνετε με ψυχραιμία και να αφήσετε χρόνο, ώστε να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν. Ίσως υπάρξουν απότομες μεταβολές στα συναισθήματά σας, που θα σας επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε μόνοι και να εστιάσετε μέσα σας, κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν για τις ενέργειες που ήδη έχετε πράξη. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος, για να πάρετε οριστικές αποφάσεις, απλά κάντε συζητήσεις. Αυτό, θα είναι ένα προβάδισμα, για την τελική σας πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρωτοτυπία και η διαφυγή σας από τα τετριμμένα, θα είναι έντονη αυτή την περίοδο. Ο Ουρανός, θα συμβάλλει στην έντονη αλλαγή της ερωτικής σας ζωής. Η διάθεση να βρείτε νέο ταίρι, θα είναι έντονη και θα ζήσετε συναρπαστικές στιγμές, αν και μπορεί να είναι πρόσκαιρες. Μια μόνιμη σχέση, μπορεί να δεχτεί ξαφνικές αλλαγές, ακόμα και ένα προσωρινό διάλλειμα, ώστε να δείτε τι ακριβώς αναζητάτε από τον σύντροφό σας. Ίσως, σας έχει κουράσει η καθημερινότητα και θέλετε να ζήσετε κάτι νέο, το οποίο να σας ανανεώσει. Η διασκέδαση και το φλερτ, είναι στοιχεία που θα ενισχύσετε αυτό το διάστημα και μέσα από αυτά, θα εκφράσετε την ζωντάνια και την εύθυμη διάθεσή σας. Στα μέσα του μήνα, θα προσπαθήσετε να ηρεμήσετε και η στροφή προς αγαπημένα σας πρόσωπα, θα αναδείξει την ευαισθησία και την δοτικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιανουάριος, θα είναι ένας μήνας περισυλλογής και διαλογισμού. Θα προσπαθήσετε να βάλετε κάποια πράγματα, σε τάξη. Η πειθαρχία και η αυστηρότητα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε, ίσως είναι αντίθετα στα πιστεύω σας και αυτό, θα σας δημιουργήσει μία μικρή συναισθηματική σύγχυση. Οι προσπάθειες που θα καταβάλλετε, έχουν την δυνατότητα να σας οδηγήσουν σε απαραίτητα συμπεράσματα, που χρειάζεστε για να συνεχίσετε. Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε επιφυλακτικοί απέναντι στον σύντροφό σας και δεν θα αισθανθείτε άνετα, ώστε να καταθέσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Ίσως για θέση άμυνας, υψώσετε έναν τοίχο απέναντι του, ο οποίος θα δημιουργήσει μία απόσταση. Μετά το δεύτερο δεκαήμερο, τα πράγματα θα πάρουν μία διαφορετική τροπή, καθώς θα στραφείτε προς τον εαυτό σας και θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα. Η αλλαγή οπτικής, θα σας ωθήσει να αναζητήσετε και να βρείτε την ευτυχία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ευαισθησία και η συναισθηματική σας αστάθεια, θα έρθει στην επιφάνεια, στρέφοντας την προσοχή σας σε πιο ουσιώδη πράγματα. Πρέπει πρώτα να αποδεχθείτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Ο διαλογισμός και η μοναχικότητα, θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε μέσα σας θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Οι εντάσεις, δεν θα βοηθήσουν στην τελική εικόνα που θέλετε να πάρουν τα πράγματα, απλά θα αποδιοργανώσουν τις σκέψεις σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε, συμμετέχοντας παράλληλα σε δραστηριότητες που θα αναδείξουν το καλλιτεχνικό σας ταλέντο. Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα με τον σύντροφό σας και διοργανώστε ταξίδια ή εκδρομές στην φύση, που θα σας φέρουν πιο κοντά. Θα προσπαθήσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα και να αλλάξετε το κλίμα μέσα στην σχέση σας, χωρίς όμως να ξεχνάτε και την συγκατάθεση του συντρόφου σας. Θυμηθείτε ότι, η κοινή πορεία θα είναι καλύτερη από μία μονόπλευρη κατάσταση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων