Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πρώτο ξενοδοχείο γυμνιστών!

Όλοι οι παράγοντες του τουρισμού συμφωνούν πως το μέλλον του κλάδου ανήκει στην εξειδίκευση και στον θεματικό τουρισμό που μπορεί να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις συγκεκριμένων κατηγοριών κοινού. Έτσι άλλοι προσαρμόζουν τις παροχές τους στα extreme sports, άλλοι στον θρησκευτικό τουρισμό, κοκ.

Τη μεγάλη διαφορά φαίνεται πως κάνει ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Παραδείσι της Ρόδου, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει αποκλειστικά…. γυμνιστές. Το ξενοδοχείο συνεργάζεται με τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμνιστών, απευθύνεται αποκλειστικά σε γυμνιστές και λειτουργεί με εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την πισίνα ή να πιουν το ποτό τους στο υπαίθριο μπαρ γυμνοί ή να παίξουν σκάκι σε εσωτερικό χώρο, να συμμετάσχουν σε βραδιές καραόκε ή σε ελληνικές και λάτιν βραδιές. Παράλληλα, προσφέρει οργανωμένες κρουαζιέρες γυμνιστών σε παραλίες με αφετηρία παραλία γυμνιστών στο Φαλιράκι της Ρόδου.

Το ξενοδοχείο τονίζει ότι λειτουργεί με εξειδικευμένο προσωπικό και απευθύνεται σε πελάτες ειδικού τουρισμού. Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του ξενοδοχείου, «ο γυμνισμός είναι υποχρεωτικός σε όλους τους εξωτερικούς χώρους που βρίσκονται στα όρια των εγκαταστάσεων του συγκροτήματος, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου.

Ωστόσο ο γυμνισμός απαγορεύεται στους εσωτερικούς, κοινόχρηστους και στεγασμένου χώρους (εστιατόριο, υποδοχή, μπαρ, σαλόνι, διάδρομοι δωματίων και κοινόχρηστες τουαλέτες).

Το τουριστικό concept της αδαμιαίας περιβολής στο Παραδείσι, κέρδισε ήδη εντυπωσιακή δημοσιότητα. Μένει να κερδίσει και τους πελάτες στους οποίους απευθύνεται.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων