Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Ηλιούπολη: Δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 39χρονου

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 39χρονου με σκοπό να εντοπιστούν και άλλα θύματα του πρώην αστυνομικού.

Ο 39χρονος που κατηγορείται καταγγέλλεται επειδή κακοποιούσε και εξέδιδε παρά τη θέλησή της, τη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη, αλλά και για βιαιοπραγίες εναντίον της πρώην συζύγου του. Η πρώην σύζυγος μέσω της δικηγόρου της αναφέρει πως ο 39χρονος προσπαθούσε να την απομακρύνει από την 9χρονη κόρη τους και να έχει εκείνος την αποκλειστική επιμέλεια.

Μετά την κατάθεση της 19χρονης που έζησε φρικιαστικές στιγμές στα χέρια του 39χρονου, η μητέρα, θα διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: “Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων”.

Δείτε την ολόκληρη εδώ

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων