Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Influencers στη μάχη υπέρ του εμβολίου ~ Χριστίνα Μπόμπα: Έκλεισα ραντεβού για να κάνω το εμβόλιο

Μία από τις influencers που ρίχνονται στη μάχη υπέρ του εμβολίου είναι και η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της πριν από δύο εβδομάδες.

Η 33χρονη, μίλησε σήμερα στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ όπου είπε ότι θα κάνει το εμβόλιο σε λίγες μέρες, ενώ παράλληλα θηλάζει τις κόρες της.

Η ίδια τόνισε ότι είναι πιο τρομακτικό το να νοσήσεις, από τις παρενέργειες που πολλοί φοβούνται και δεν κάνουν το εμβόλιο.

Μάλιστα, τόνισε θέλει με το δικό της παράδειγμα να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους να προχωρήσουν στον εμβολιασμό.

Είπε η Χριστίνα Μπόμπα:

“Εξαιτίας της εγκυμοσύνης και επειδή ακόμη δεν είχε διαλευκανθεί αν είναι εντάξει να το κάνω ή όχι, δεν είχα εμβολιαστεί. Τώρα, που έχει γίνει σαφές ότι είναι ασφαλές, έκλεισα το ραντεβού για το εμβόλιο για να προστατεύσω και τον εαυτό μου και τους γύρω μου και τις κόρες μου”.

“Ο γιατρός μου, μου είπε ότι οι θηλάζουσες μπορούν να κάνουν το εμβόλιο. Είναι μεγάλη συζήτηση, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ακούμε τους επιστήμονες, τους γιατρούς μας και τις επίσημες γραμμές που βγαίνουν για την κάθε ομάδα της κοινωνίας. Για τις θηλάζουσες μου είπαν ότι το Pfizer και το Moderna είναι ασφαλές, οπότε για μένα ο μόνος δρόμος είναι ο εμβολιασμός.

“Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος είναι διχασμένος και στη δημοκρατία που ζούμε είναι σεβαστές όλες οι απόψεις. Όμως, το ζήτημα είναι δημόσιας υγείας. Πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι πολύ πιο τρομακτικό να νοσήσεις παρά να εμβολιαστείς. Το εμβόλιο έχει εγκριθεί από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και είναι ελάχιστες οι παρενέργειες. Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη, εγώ αυτό κάνω. Πιστεύω ότι η γνώμη των επιστημόνων είναι πολύ πιο έγκυρη”, κατέληξε η Χριστίνα Μπόμπα.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είχαν νοσήσει με κορονοϊό στο πρώτο κύμα της πανδημίας.

Το ευχαριστώ του Άδωνι Γεωργιάδη

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ευχαρίστησε τη Χριστίνα Μπόμπα λέγοντας:

“Θέλω να ευχαριστήσω την Χριστίνα Μπόμπα ως εκπρόσωπος του κράτους. Αυτό που κάνει η κ. Μπόμπα είναι μια μεγάλη βοήθεια σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια. Ήταν πολύ σημαντική η παρέμβασή της. Εγώ πραγματικά την ευχαριστώ. Με τέτοιο πνεύμα θα πάμε μπροστά”, ανέφερε ο Υπουργός.

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων