Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Instagram: Θα πληρώνουμε συνδρομές για τα…stories των ινφλουένσερ!

Στα χνάρια του OnlyFans βαδίζει, απ’ ό,τι φαίνεται, το Instagram, το οποίο ανακοίνωσε πως ξεκινάει πιλοτικά στις ΗΠΑ την λειτουργία του «περιεχομένου επί πληρωμή». Συγκεκριμένα, οι κοινοί θνητοί θα πρέπει να πληρώνουν συνδρομές για να βλέπουν τα stories  και τα λάιβ βίντεο των ινφλουένσερ.

Οι ινφλουένσερ που θα αποφασίσουν να εκμεταλλευτούν την νέα παροχή του Instagram θα έχουν ένα μωβ ταμπελάκι δίπλα στο όνομά τους, ώστε το κοινό να τους ξεχωρίζει πιο εύκολα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της πλατφόρμας, θα υπάρχουν διάφορα συνδρομητικά πακέτα για να επιλέξει κάποιος. Η μηνιαία συνδρομή μπορεί να ξεκινά από 0,99 δολάρια και να φτάνει μέχρι και τα 99,99 δολάρια ανά μήνα.

Ο κάθε ινφλουένσερ θα μπορεί να διαλέγει μόνος του το πόσο θέλει να χρεώνει τους ακολούθους του. Ένα καλό για τους ινφλουένσερ είναι ότι, μέχρι το 2023, το Instagram δεν θα παίρνει ποσοστά από τα έσοδά τους.

Όπως ανακοίνωσε το Instagram, οι συνδρομές είναι ένας τρόπος, ώστε οι ινφλουένσερ να μπορούν να έχουν ένα σταθερό εισόδημα από την ίδια την πλατφόρμα στην οποία ούτως ή άλλως δραστηριοποιούνται.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων