Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

iPhone7: Τι αλλάζει στο πολυναμενόμενο μοντέλο της Apple

Το νέο iPhone 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λιγότερο από δύο μήνες και οι φήμες για το σχέδιο και τα χαρακτηριστικά του όλο και πληθαίνουν.

Νέες φωτογραφίες δείχνουν ότι η Apple δεν σκοπεύει να κάνει μεγάλες αλλαγές στο σχεδιασμό του κινητού. Το iPhone 7 θυμίζει τα προηγούμενα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, ενώ αυτό που φαίνεται πως θα διαφέρει είναι η κάμερα, η οποία θα είναι μεγαλύτερη και οι γραμμές για τις κεραίες θα μετατοπιστούν στην πάνω και κάτω άκρη. Λέγεται μάλιστα ότι αυτή η μετακίνηση των γραμμών, ενδέχεται να υποδεικνύει και μεγαλύτερη αντοχή της συσκευής στο νερό. Και πάλι όμως, κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να κριθεί από μια φωτογραφία.

Σύμφωνα με τις άλλες διαρροές που έχουν ακουστεί για τη νέα συσκευή της Apple, τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus δε θα έχουν υποδοχή για τα ακουστικά, ενώ ίσως δούμε και ασύρματη φόρτιση.

Στη μεγάλη έκδοση του iPhone αναμένεται επίσης διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά και Smart Connector. Διάφορες φήμες έχουν κυκλοφορήσει επίσης και για το χρώμα της συσκευής αλλά και για το κεντρικό πλήκτρο, δηλαδή το home button.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων