Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Ισπανίδα πολιτικός φωτογραφήθηκε γυμνή! (ΦΩΤΟ)

Σε μια φωτογράφιση που προκάλεσε σάλο προχώρησε η 43χρονη Κάρμεν Λόπεζ, ισπανίδα πολιτικός και εκλεγμένη με τους Ciudadanos δημοτική σύμβουλος.

Η Λόπεζ φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για το εξώφυλλο του αντρικού περιοδικού interview προκειμένου να αποκαλύψει την δική της αλήθεια για σκάνδαλο που οδήγησε στην παραίτησή της.

Η 43χρονη πρώην Μις Σεβίλλη κατηγορήθηκε πως ταξίδευε στις ΗΠΑ με έξοδα των πολιτών. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της θητείας της η Λόπεζ μετακόμισε στο Σικάγο των ΗΠΑ, ακολουθώντας τον σύζυγό της που βρήκε δουλειά εκεί.

Η ίδια δεν θέλησε να παραιτηθεί από τη θέση της στο δημοτικό συμβούλιο μιας κωμόπολης της Ανδαλουσίας, με αποτέλεσμα να ταξιδεύει τακτικά από τις ΗΠΑ στην Ισπανία, με έξοδα των πολιτών. Η αποκάλυψη του σκανδάλου αυτού οδήγησε στην παραίτησή της.

HTML tutorial

Ωστόσο η Λόπεζ δεν θέλησε να το αφήσει έτσι και αποφάσισε να προχωρήσει στην γυμνή φωτογράφιση για να αποκαλύψει την δική της «γυμνή αλήθεια». Όπως αποκαλύπτει στη συνέντευξή της στο ισπανικό περιοδικό το κόμμα της, οι Ciudadanos,  γνώριζε πλήρως την απόφασή της να μετακομίσει στις ΗΠΑ και να συνεχίσει τις παρουσίες στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης με έξοδα των πολιτών.

Μάλιστα κατηγορεί τους Ciudadanos πως αυτοί διέρρευσαν στα μέσα ενημέρωσης το σκάνδαλο για να την αναγκάσουν να παραιτηθεί.

Δείτε το εξώφυλλο της Λόπεζ:

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων