Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022

Ιστορική μέρα – Βγαίνει η απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Έπειτα από ένα μήνα συνεδριάσων υπό άκρα μυστικότητα έφτασε σήμερα η ώρα της μεγάλης απόφασης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ιστορική μέρα ξημέρωσε σήμερα, 7 Οκτωβρίου 2020 στη χώρα μας, αφού η πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής ολοκληρώνεται με την απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο θα αποφανθεί για το αν στην υπόθεση υφίσταται νομικά μία αυστηρά δομημένη εγκληματική οργάνωση που μία εντολή ή μία έγκριση όπλιζε χέρια ή αν κάποια πρόσωπα έδρασαν αυτόβουλα και ανεξάρτητα.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη στις 11 το πρωί πρόκειται να ξεκινήσει την ανάγνωση της απόφασης στην αίθουσα τελετών του Εφετείου που θα έχει πλέον περιορισμένες θέσεις -περίπου 300 από τις 850 που διαθέτει- για παρευρισκόμενους -δικηγόρους , κατηγορούμενους, δημοσιογράφους, κοινό-λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού.

Από νωρίς το πρωί αναμένεται κόσμος να κατακλύσει τους δρόμους γύρω από το εφετείο, αφού η δίκη έχει επιφέρει ξεσηκωμό και χιλιάδες πολίτες θα αναμένουν να ακούσουν την ανάγνωση της απόφασης από την πρόεδρο του Δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη.

Αυτό αναμένεται να συμβεί στις 11 το πρωί στην αίθουσα τελετών του Εφετείου, που θα έχει πλέον περιορισμένες θέσεις -περίπου 300 από τις 850 που διαθέτει- για παρευρισκόμενους -δικηγόρους, κατηγορούμενους, δημοσιογράφους, κοινό-λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων