Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022

Ιταλία: Σάλος με 34χρονη καθηγήτρια που έμεινε έγκυος και γέννησε το παιδί 14χρονου μαθητή της

Σάλος ξέσπασε στη γειτονική μας Ιταλία με την υπόθεση μιας 34χρονης καθηγήτριας, η οποία έμεινε έγκυος και γέννησε το παιδί ενός 14χρονου αγοριού, στο οποίο έκανε ιδιαίτερο μάθημα Αγγλικών.

Η καθηγήτρια καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 ετών και 5 μηνών από το εφετείο της Φλωρεντίας, για άσκηση σεξουαλικής βίας σε ανήλικο. Η γυναίκα είχε συνάψει σχέση με τον μαθητή της, τότε 13 ετών και έμεινε έγκυος όταν ο μαθητής είχε πλέον κλείσει τα 14. Ο σύζυγος της γυναίκας προθυμοποιήθηκε να αναλάβει την πατρότητα του παιδιού και παραλίγο να βρεθεί και ο ίδιος αντιμέτωπος με ποινή, καθώς η πρωτοβάθμια δικαστική απόφαση τον ήθελε να φέρει επίσης ποινική ευθύνη.

Για να καθοριστεί η πατρότητα του παιδιού, οι δικαστικές αρχές είχαν διατάξει τη διενέργεια τεστ DNA. Η ιστορία ήρθε στο φως όταν ο 14χρονος μίλησε στον προπονητή ποδοσφαίρου του για τον δεσμό του με την καθηγήτρια.

Oι δικαστές της Φλωρεντίας αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, ότι η καθηγήτρια θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ στον 17χρονο, πλέον, νέο και 20.000 ευρώ στους γονείς του.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η 34χρονη ασκούσε, εκτός από σωματική, και ψυχολογική βία στον ανήλικο μαθητή της, αφού τον απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει εάν χωρίζανε και παρακολουθούσε στενά τα προφίλ του στα social media, για να βεβαιωθεί ότι δεν είχε σχέση και δεν έβγαινε με κάποια συμμαθήτριά του.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων